Polecam (1) Spędziłam na oddziale 21A ponad dwa miesiące. Pomimo mojego początkowego... Karolina Porodówka (1) 1.5 roku temu rodziłam. Na porodówce czekała na mnie miła niespodzianka,... Dobra mama Klinika Urologii (1) Serdecznie dziękuję całemu personelowi. Wyjątkowi ludzie i profesjonaliści. JB
Chirurgia szczękowa (1) Bylismy z 5 letnim synkiem na oddziale chirurgii szczekowej, aby usunąć... Magda Porodówka (1) Witam.Jestem całkowicie zniesmaczona obsługa jaka mnie spotkała w szpitalu.W... Katarzyna Polecam (1) Z dwóch przyczyn. Super lekarze personel i ludzie. Drugie czysto milo Krzysztof Polecam (1) Jeśli można polecić Oddział Chirurgii ogólnej to polecam ten szpital. Czas... Ela Porażka (1) Trafiłam na sor z synem i atakiem kolki nerkowej. Czas wejście - wyjście ...... Aska UCK Gdańsk (1) Bardzo fachową opieka, sympatyczni lekarze , dzieckiem bez lęku poddaje się... Ewa Matka (1) Odradzam korzystanie z pracowni eeg w tym szpitalu. Pani, która wykonuje tam... matka Masakra (1) Odradzam dziś miałam mieć zabieg żeby usunęli mi polipa w szpitalu byłam o... Asia Sylwestra na sorze (1) .Od 25.12.2018 ojcu z nosa leciała krew z .26.12.2018 wizyta u lekarza... Krzysztof Przykry szpital (2) Byłam tam niedawno po raz pierwszy w życiu w tym że szpitalu, odwiedzić... Gość Zdecydowanie polecam szpital Wojewodzki (1) Witam, 20 grudnia przyszedł na świat nasz synek. To mój drugi poród w... Natalia Cieszę się, że wybrałem to miejsce (1) Dnia 21 grudnia 2018 roku miałem zaplanowany zabieg artroskopii stawy... Ziarniak Wspaniałe panie Położne na oddziale polozniczym (1) Rodziłam w wojewódzkim dwa razy w odstępie dwóch lat, pierwszy poród bez... Joanna Porod (1) 20 grudnia w szpitalu przyszła na świat nasza córeczka. Cudowna opieka... Magdalena Labolatorium i pracowania RTG (2) Lab : ludzie się pchają, przychodzą po mnie a wchodzą przede mną. Pani w... Elk Położne (1) Opieka położnicza na patologii ciąży oraz na noworodkach jak u mamy. Położne... Natalia z Leonem Cudowna praca ludzi na porodowce (1) 7m-cy temu trafilam na trakt porodowy, po uprzednim pobycie na oddziale... Dorota