Oddział Ginekologiczny (2) Byłam pacjentką Oddziału Ginekologicznego. Zarówno przed zabiegiem, jak i po... Agata oddział wewnetrzny (parter) (1) zero empatii, porównując oddział wewnętrzny zlokalizowany na 1 piętrze a... bliski pacjenta Dramat (1) Może jakaś kontrola?Zanim człowiekiem się ktoś zajmie to może nastąpić zgon Danuta
Marcin - opinia (1) Oddział SOR dla dzieci pani rezydent Karolina pomimo dużej ilości pacjentów i... Marcin położna (1) Mialam ostatnio nie przyjemna wizytę. W 39tc pojechałam na sor z bardzo... Ania Rtg (1) Brak slow ciezko dac zdjecie dziecka po ktore mialam sie zglosic do 15 00... Ja polecam (1) Poród przez nieplanowane cc 11.06.2019, ze wskazań medycznych. Pan... AGA Nowe Labolatorium UCK-dramat-4 godz czekania !!! (2) Jakieś nieporozumienie,cofacie się do 19 wieku ! Zróbcie coś z weryfikacją... Karol operacja tarczycy (1) Witam, nie życzę nikomu operacji, ale jeżeli nadejdzie taka konieczność to... Beata Polecam! (1) 10.06.19. rodzilam na Zaspie. Planowane CC. Zabieg przeprowadzony... Hanna Poród w lutym 2019 (1) Muszę przyznać ze sama porodówka i oddział patologi ciąży świetnie wyposażony... A Cudowne miejsce, wspaniali ludzie!!! (1) 30.04.2019 roku przeszłam operację usunięcia macicy, już kilka razy byłam... Elżbieta Dno totalnego dna w Rowie Mariańskim (1) Czas oczekiwania to kpina. Trzeba się zapisać z kilku miesięcznym... Były przyszły pacjent Wyniki badań rezonansu (1) Od razu po przebytym rezonansie zadałem Pani prowadzącej wspomniane badanie... Zniesmaczony pacjent polecam (1) Moj pobyt na oddziale 20c trwal 4 tygodnie. Mili lekarze i pielegniarki. Leki... Pełen zachwyt! (1) Przebywałam na Oddziale Chirurgii, na który trafiłam z powodu raka... Agnieszka B. oddział ginekologiczno - położniczy (1) 30.04.2019 roku przeszłam operację usunięcia macicy, już kilka razy byłam... Elżbieta Izba przyjec (1) Dziś 23.05.2019 pobyt na izbie 40 min z pacjentem do dobrowolnego leczenia... Pacjentka Więcej takich szpitali (1) Na tym oddziale panuje wspaniała atmosfera, panie pielęgniarki cudowne... Iwona cudowni ludzie (1) Od kilku miesięcy jestem pacjentką UCK w Gdańsku. Różne opinie słyszymy o... Hanka