Karolina - opinia (1) Porodówka super personel miły uśmiechnięty zawsze pomocny Karolina Jak rodzić to tylko na Zaspie!:) (1) Chciałabym serdecznie podziękować całemu zespołowi oddziału położnictwa za... Monika Polecam (1) Położne bardzo miłe i pomocne , lekarze też super ! Synek urodzony przez CC... Bloondii
Oddział położniczo-ginekologiczny (1) Jestem po operacji mięśniaków, chciałabym wszystkim podziękować, od... zadowolona pacjentka Sor (1) Uwaga uwaga chorzy są przyjmowani na się dziś 22.10.2019 już są na sali... Jolanta Ortopedia (1) Opieka i fachowosc lekarska i pielegniarska na wysokim poziomie... Czysto..... ulcia769@gmail.com Mój jesienny poród (1) Zarówno ja, jak i mój mąż jesteśmy pełni szacunku i uznania dla kadry lekarzy... Ania operacja endoprotezy osoba 83 lata/nie chodzi (2) Wypisano kobietę w wieku 83 lat z ortopedii po założeniu endoprotezy w wyniku... Stefania Pacjent - opinia (1) Nie polecam. Byłem 15.10.19 w centrum medycyny inwazyjnej na rezonansie i... Pacjent jolanta (1) jestem pod wrażeniem - wspaniały personel lekarzy i pielęgniarek ; doskonała... jolanta Świetna opieka (1) Doskonała opieka. Panie Polozne uczą również niedoświadczone mamy. Opieka... Świeża mama Hanna - opinia (1) Leżałam w Wejherowskim szpitalu na chirurgi ogólnej czekajac na operację.... Hanna Polecam oddzial patologii oraz poporodowy (1) Rodzilam w tym szpitalu dwa razy. Ostatnio we wrzesniu 2019.Profesjonalna i... Matylda Joanna - opinia (1) Jakość doświadczeń na oddziale położniczym tworzą przede wszystkim Panie... Joanna Rejestracja to dramat (1) Na wizytę z małym dzieckiem czeka się rok, nie ma żadnej możliwości... A Brak słów (2) Brak słów dziewczyna leży drugi tydzień w ciąży miała mieć robiona w... Wkurzony VI oddział dziecięcy - świetnie (1) Bardzo dziękuję za opiekę nad moją córką podczas choroby. Byłam pod ogromnym... Agnieszka Ocena 1 to za dużo powiedziane (1) Jak to jest możliwe że ta placówka jest ujęta jako pogotowie okulistyczne ,... Załamany klient Opinia . (2) Skandal w niedzielę w szpitalu gdyśkim .To jest cyrk i traktowanie pacjętów w... Łukowicz Urszula Poród 7.08.19 (1) 7go sierpnia miałam cc, niestety po cięciu wystąpił krwotok. Była przy mnie... Dotora