Urwany kciuk (1) Pozdrowienia dla wyśmienitej ekipy ortopedii w szpitalu, mega podziękowania... Mirek SOR (1) miła i sprawna obsługa personelu krystyna polecam :) (1) Pierwszy kontakt ze szpitalem był niestety nie najlepszy ponieważ... Karolina N
wspaniała opieka (1) chciałabym podziękować personelowi Oddziału Chorób Wewnętrznych za... Małgosia Porodówka (1) Na początku listopada trafiłam do szpitala ze skurczami po badaniach zostałam... Karolina poradnia nefrologiczna- katastrofa (4) w wielkim skrócie: biegałam po szpitalu z 10 miesięcznym dzieckiem 4 godziny... jot oddział chirurgii- usunięcie tarczycy (1) witam.operacja odbyła się 23.10.2018.prowadzona przez doktora jacka... irena.s Katastrofa (1) Po raz kolejny trafiliśmy z chorym dzieckiem na Sor w szpitalu przy ul.... Dorota Bardzo dobra opieka (1) W szpitalu na Zaspie przyszły na świat moje dwie Córki. Pierwsza przez cc,... Kamila Poród CC (1) Mimo komplikacji podczas porodu, gdzie poród naturalny zakończył się cięciem... Angelika SOR (1) Chciałabym pewnie jako kolejna osoba skrytykować SOR szpitala w Gdyni. Jestem... Kasia Podziękowanie (1) Bardzo pragnę podziękować wszystkim lekarzom oraz całemu zespołowi... Eugeniusz K. Oddział na medal! (1) Bardzo dziękuję za profesjonalną opiekę i przyjęcie porodu, którego przebieg... Maciej Szacun (1) Miałem okazje dwukrotnie przebywać na tym Oddziale. Przeszedłem 2 zabiegi.... pacjent 2017/2018 Oddzial Kardiochirurgii Dzieciecej (1) Co miesiac jestesmy tam z naszym synkiem... Pokonujemy prawie 400 km i... Pacjenci Dziękuję całemu personelowi (1) Operacja przetoki dzięki doświadczonym lekarzom Babickiemu, Dymeckiemu,... Violetka szpital czy umieralnia? (1) 19 pażdziernika mąż został przewieziony z domu do szpitala na oddział... Ewa Koszmar na sorze (1) Sor w Gdańsku najlepiej żeby został zlikwidowany! Bo korzyści nie przynosi... Monia Artroskopia (1) Szpital godny polecenia ,Obsługa bardzo miła ,pacjent poza tym że jest w... Zbigniew Szpital miejski w Gdyni to jedna, wielka tragedia! (1) W życiu nie nazwałabym tego miejsca placówką, której zadaniem jest pomoc... Alicja