Piwnica (1) Dojście piwnicą na badanie MRI. Obskurnie, śmierdzi, obdrapane ściany, dla... Maria Neurochirurgia ok (1) Na początku czerwca miałam operacje usunięcia guza mózgu na oddziale... Ewa Porodówka oraz oddział poporodowy (3) Niestety zdecydowałam się na porod na Zaspie. Porod skończył się cesarka. W... A.niepolecajaca
Rewelacja ! (1) Trzy dni temu przeszłam zabieg usunięcia woreczka żółciowego w tym szpitalu.... Jadwiga Chmielecka Nie przyjęli do szpitala z rzutem sm (1) To co dzieje się w tym szpitalu to masakra - syn z rzutem stwardnienia... Anna Porodówka- oddziela noworodkowy (1) Polecam z całego serca porodówkę oraz oddział noworodkowy.. panie na izbie... Paulina Podziękowanie (1) Wczoraj pojechałam z synkiem na SOR i chciałam bardzo podziękować pani doktor... Monika Poronienie w 11tyg (1) Byłam w pierwszej ciąży. Poroniłam w 11 tyg samoistnie w domu jednak po... Anonim pediatria (1) Tragedia to mało powiedziane, dziecko dostało skierowanie do szpitala na... pacjent Dziękuję za opiekę! (1) Bardzo dziękuję Pani Doktor Agacie Kamińskiej z Oddziału Okulistyki za trafną... Arkadiusz Podziękowanie (1) Byłam przyjęta do szpitala w ciągu kilku dni. Miałam kartę DILO. Przeszłam... Justyna. Polecam!!! (1) Wspaniały, profesjonalny i empatyczny personel. Dr Kardzis, dr Doering, dr... malajaa Ginekologia - jestem zachwycona (1) Polecam oddział ginekologiczny. Fantastyczni, mili, kompetentni i pomocni... Justa Pracownia Endoskopii na mega poziomie!!!! (1) Zaznaczam, że moja opinia dotyczy tylko pracowni endoskopii. Miałam ogromna... Marta Sor podziekowania (1) Chciałabym podziękować personelowi Soru który pełnił dyżur 7.05 i 8.05... Anna Ł. córka Zofii S Porodówka Zaspa (1) Nie mogłam wymarzyć sobie lepszej położnej przy porodzie - złota kobieta!!!... Ola dziekuje (1) Jednym słowem dziekuje. Zaczynając od Pan na izbie przyjęć przez wszystkie... Dagmara Szpital polanki (1) Ostatnio trafiłam z synem do szpitala dziecięcego na polankach z urazem... Mama Odesłana z kwitkiem (1) Mając ciało obce w uchu zgłosiłam się 28.04 rano na SOR i odmówiono mi... Kamila Oddział Ginekologiczny! (1) Polecam Oddział Ginekologiczny na Zaspie! Nowy Ordynator Ginekologii i nowe... Iwi