szpital msw gdansk oddzal chirurgi (1) kilka dni temu przeszłam operacje usuniecia woreczka zolciowego jestem pod... krystyna piotrowska Poród w Redłowie (1) Miałam pewne obawy co do porodu w Redłowie. Ale jak się okazuje zupełnie nie... Maja Podejście do pacjenta (1) Nie rozumiem dlaczego nie można wybrać oceny "0" Rentgen poniżej... A. Sokołowska
Oddział ginekologiczny (1) Zostałam przyjęta na ten oddział w trybie pilnym. Udzielono mi rzetelnej i... Martinka Technicznie swietnie ale podejscie czesci personelu slabiutkie. (1) Jak w naglowku. Komuna nadal zyje w Polsce. Adam Oddział Obserwacyjno - Zakaźny (1) Ogromne podziękowania dla całego personelu za troskliwą i fachową opiekę nad... Paulina Ocena Kliniki Chirurgii Klatki Piersiowej (1) Od 2013 roku do końca lipca 2018 r byłam pacjentką Przychodni, a następnie... Krystyna Fabisz szczera opinia (1) Personel na Izbie przyjęć jako taki , zależy na kogo się trafi. Jedna położna... młoda mama rejestracja (1) raczej odradzam - jak w większości przypadków dodzwonić się na rejestrację... Ewa Artroskopia kolana - łąkotka przyśrodkowa (1) dr. Pawlak uratował moje kolano, które przez wiele lat znajdowało się w... Rafał oddział ginekologiczno-położniczy (2) Mimo prawie tygodnia na patologii ciąży, jestem zadowolona zarówno z oddziału... Anna Trakt porodowy i oddział położniczy - polecam (2) Rodziłam tydzień temu w szpitalu św.Wojciecha i chciałabym polecić to miejsce... Marta pracownia mammografii (1) Największym problemem jest dodzwonić się do rejestracji mammografii, można... pacjent Gdańsk, Jana Pawła II 50 ODDZIAŁ WEWNĘTRZNY (1) Ciężka praca pielęgniarek niedoceniana przez pacjentów posiłki smaczne... ADAM S Oddział wewnętrzny (3) Opieka na niskim poziomie, zarówno lekarska jak i pielęgniarska. Pacjenci... Pacjent SOR PEDIATRIA (1) Jesteśmy pod wielkim wrażeniem sprawnie działającej placówki medycznej. Miło... elizadaria Porodowka i poloznicz izba przyjęć (1) Profesjonalna placówka z wykwalifikowanym personelem. Niestety położnicza... Tata zero ematii (1) oddzial mlodziezowy, lekarki zero empatii, brak szacunku do rodzicow i... rodzic Szpital zakazny (1) Pielęgniarki z II oddziału zakaźnego 50 % bardzo sympatyczne zaś 2 gie 50%... Kobieta Koszmar (1) Beznadziejnie , paczka na Poczcie Polskiej lepiej sie czuje i jest otoczna... Nagły przypadek