Najwyższe słowa uznania dla oddziału urologicznego (2) Wyrazy ogromnego szacunku i uznania dla pracy całego Oddziału Urologicznego.... Adam Kardasz szpital idealny (1) szpital idealny. kolorystyka bardzo optymistyczna, poziom lekarzy wiadomo -... Maja Porodówka/oddział położniczy (1) Rodziłam na początku miesiąca, napiszę tak-na sali porodowej trafiła mi się... magdalena
Patologia ciąży i porodowka (1) Personel szpitala na bardzo wysokim poziomie, wykwalifikowani lekarze ktorym... Magda Polecam w 100 % (1) Polecam w 100 % szpital na bardzo wysokim poziomie AK Oddział Ginekologiczno-Położniczy (1) Na dzień dobry - bardzo sympatyczne spotkanie z paniami w Izbie Przyjęć.... Urszula K-K Koszmar (1) Szpital Porażka, tak powinien nazywać się ten przybytek. Otrzymałem... Jan Podziekowania Oddział Urologiczny (1) Jestem pod wrażeniem całości oddziału Urologii.Wielka wiedzą,profesjonalizm,... Pacjent PODZIĘKOWANIA dla całej załogi (1) Serdeczne podziękowania dla całego personelu rehabilitacji, za wspaniałe... Zbyszek - solenizant z 14.03 Najlepszy lekarz (1) Polecam Panią doktor Aleksandrę Okuniewską. Pani doktor godna zaufania,... Iwona oddział patologii ciąży (1) Musiałam mieć zabieg łyżeczkowania po poronieniu i niestety zostałam źle... pacjentka Wczoraj w nocy mama była na SORze z wielką arytmią serca. (1) Zajęli się nią tak profesjonalnie jakby była ich matką. Po prostu mega... Piotr niestety każda kolejna wizyta w SOR to traumatyczne przeżycie (1) chciałabym zwrócić uwagę szpitala na następujące sprawy, które być może... rozczarowana pacjentka laryngologia (1) Profesjonalna obsługa ale mało czasu dla pacjenta Wisław Oddział onkologi i radioterapii (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem wiedzy i empatii całego zespołu radioterapii a... Lucyna Oddział pediatryczny (1) Szybko przyjęli Nas na oddział, lekarze zrobili wszystkie niezbędne badania.... Zuzanna Godny polecenia (1) Moja 4-letnia córeczka otrzymała fachową opiekę. Wykonano jej kompleksowe... Katarzyna dramat!!!!!!!1 (2) w tym okropnym szpitalu mama leżała miesiąc czasuTak wrednych pielęgniarek... groszek Archiwum UCK (1) Bardzo sympatyczna obsługa w archiwum uck, zwłaszcza Pani Renata, pomocna i... Halina 02.07. PRACOWNIA HOLTEROWSKA I PRÓB WYSIŁKOWYCH UCK W GDAŃSKU (1) Serdeczne podziękowania dla całego personelu, w szczególności dla Pani... Izabela