Rewelacja ! (1) Trzy dni temu przeszłam zabieg usunięcia woreczka żółciowego w tym szpitalu.... Jadwiga Chmielecka Nie przyjęli do szpitala z rzutem sm (1) To co dzieje się w tym szpitalu to masakra - syn z rzutem stwardnienia... Anna Porodówka- oddziela noworodkowy (1) Polecam z całego serca porodówkę oraz oddział noworodkowy.. panie na izbie... Paulina
Podziękowanie (1) Wczoraj pojechałam z synkiem na SOR i chciałam bardzo podziękować pani doktor... Monika Poronienie w 11tyg (1) Byłam w pierwszej ciąży. Poroniłam w 11 tyg samoistnie w domu jednak po... Anonim pediatria (1) Tragedia to mało powiedziane, dziecko dostało skierowanie do szpitala na... pacjent Dziękuję za opiekę! (1) Bardzo dziękuję Pani Doktor Agacie Kamińskiej z Oddziału Okulistyki za trafną... Arkadiusz Podziękowanie (1) Byłam przyjęta do szpitala w ciągu kilku dni. Miałam kartę DILO. Przeszłam... Justyna. Polecam!!! (1) Wspaniały, profesjonalny i empatyczny personel. Dr Kardzis, dr Doering, dr... malajaa Ginekologia - jestem zachwycona (1) Polecam oddział ginekologiczny. Fantastyczni, mili, kompetentni i pomocni... Justa Pracownia Endoskopii na mega poziomie!!!! (1) Zaznaczam, że moja opinia dotyczy tylko pracowni endoskopii. Miałam ogromna... Marta Sor podziekowania (1) Chciałabym podziękować personelowi Soru który pełnił dyżur 7.05 i 8.05... Anna Ł. córka Zofii S Porodówka Zaspa (1) Nie mogłam wymarzyć sobie lepszej położnej przy porodzie - złota kobieta!!!... Ola dziekuje (1) Jednym słowem dziekuje. Zaczynając od Pan na izbie przyjęć przez wszystkie... Dagmara Szpital polanki (1) Ostatnio trafiłam z synem do szpitala dziecięcego na polankach z urazem... Mama Odesłana z kwitkiem (1) Mając ciało obce w uchu zgłosiłam się 28.04 rano na SOR i odmówiono mi... Kamila Oddział Ginekologiczny! (1) Polecam Oddział Ginekologiczny na Zaspie! Nowy Ordynator Ginekologii i nowe... Iwi Najwyższe słowa uznania dla oddziału urologicznego (2) Wyrazy ogromnego szacunku i uznania dla pracy całego Oddziału Urologicznego.... Adam Kardasz szpital idealny (1) szpital idealny. kolorystyka bardzo optymistyczna, poziom lekarzy wiadomo -... Maja Porodówka/oddział położniczy (1) Rodziłam na początku miesiąca, napiszę tak-na sali porodowej trafiła mi się... magdalena