Radioterapia A (1) Warunki w jakich przebywają pacjenci są skandaliczne . Wchodząc na oddział... Katarzyna Atroskopia kolana Dr Rybak (1) Rewelacyjna opieka. Dr Rybak to profesjonalista, bardzo cierpliwy, dokladnie... M. Strata czasu i nerwów (2) Idąc na izbę przyjęć oddziału ginekologicznego w szpitalu PCK w Gdyni, po... Pacjentka
Podziękowania dla szpitala zakaźnego (1) Po raz pierwszy znalazłam się w Szpitalu Zakaźnym w Gdańsku na ulicy... Wioletta Dworak Czy jest gorsza placówka niż ta (2) Po co im jest telefon skoro w ogóle nie odbierają !!!??? Aby zapisać się do... Animos Poradnia Laryngologiczna UCK Smoluchowskiego (1) Wielkie podziękowania dla całego zespołu przychodni! A w szczególności Pani... Helena Oddział ginekologiczny (1) Miłe i profesjonalne podejście. Serdeczne podziękowania dla personelu nocnej... Pacjentka Podziękowania:) (1) Serdeczne podziękowania dla Pań pielęgniarek oraz lekarzy z oddziału... Elżbieta tragedia!!!! (1) Po raz trzeci trafiłam do tego szpitala i ten sam scenarusz. Kompletna... kobieta Wspaniały team (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem Pań pracujących na tym oddziale. Lekarzy a... DOROTA KOWALEWSKA operacja tarczycy (2) Chcę się podzielić opinią na temat mojej operacji tarczycy. Operował mnie pan... Gabriela Okulistyka (1) Obsługa, wyposażenie i podejście do pacjenta lepsze niż w serialowej Leśnej... Teresa Mojek Skandal (3) Miałam styczność z tym szpitalem gdy mój mój dziadek zachorował. Powodem... A Oddział,chirurgia dziecdzieciecej (1) P Beatka wspaniała oddziałowa, dusza człowiek.Pielegniarki uczynne, A salowe... Dan (1) Bardzo fajny oddział. Oddziałowa wspaniała kobieta uczynią i... 8 godz starty czasu. (1) 8 godzin straty czasu gdyż lekarze noe pomogli. Mąż przyjechał na sor o... Katarzyna Radioterapia- bardzo polecam (1) Mój mąż jest pacjentem tego oddziału od 6 tygodni. Jestem pod wielkim... Zofia Wydzial Ginekologiczny (1) Obsługa na wydziale ginekologicznym to totalna porażka, kobiety pracujące... Mariusz Oddział ginekologiczno-położniczy (1) 30.10.2017 r. trafiłam do Szpitala Morskiego na oddział... Ewa Polecam (1) Szybko, fachowo i miło. Począwszy od przyjęcia, przez obsługę w pracowni RTG,... Małgosia