Zadowolona (1) Bardzo miła obsługa, wyposażenie dla małych dzieci super, fachowe i delikatne... Mala Operacja raka tarczycy dr Jacek Reszetow (1) W przypadku, gdy pacjent wie, że choruje na raka tarczycy - termin operacji... Ewa Masakra!! (2) Odradzam udanie się w razie problemu na tzw ostry dyżur do szptala... Meg12
izba przyjeci chirurgia dziecięca (1) chciałabym bardzo podziękować za profesjonalne podejście do pacjenta. szybka... sylwia Wspaniały personel (1) Do szpitala w Redłowie trafiłam na patologię w 39 tygodniu ciąży, zupełnie... Marta as (1) Tragedia !!! To jest cyrk a nie Szpital ! O wiele lepszy jest Szpital w... zagubieni opinia + słowo do prezesa (1) Przebywałem na oddziale neurologicznym i nie moge powiedzieć złego słowa ani... Ireneusz Cała prawda (1) W dniach 24-29.08.2017r. przebywałem w szpitalu na Oddziale Neurologii... Mirsław M SOR i Oddział neurologii (1) Wspaniali ludzie, opieka na najwyższym poziomie. Kompetentna załoga zarówno... Ewa Rumińska dr n.med. Tomasz Osęka (5) Do Pana doktora trafiłam z polecenia prowadzącego mnie endokrynologa. Cudowny... GB Oddział położniczy (1) Rodziłam na Zaspie 17.08 br. Jestem bardzo zadowolona. Cały personel,... A. M.N. Urologia! (1) To nie sanatorium a klinika ratująca życie.Dziękuję doc.Matuszewskiemu i Jego... Grzegorz. Pacjentka (1) Dzial ginekologi to bardzo mile i pomocne położne przy dr.Maciejewski bardzo... Pacjentka Chirurgia ogólna (1) Moja mama trafiła na oddział chirurgii ogólnej w trybie nagłym i muszę... Magda SOR (1) 4.08.2017 trafilem na SOR Po wypadku komunikacyjnym. Czułem się w tym miejscu... Zszokowany Okulista w dzień świąteczny. (1) Jak ktoś wyżej napisał już...babola łatwo napisać a doceniać nie ma komu...my... Jarek Oddział Rehabilitacji: Personel - TAK; ordynator - NIE!!!! (1) Niestety nie podzielam opinii poniżej w zakresie podejścia do pacjentów. Być... Małgorzata Poród 11.2016 (1) Rodziłam w listopadzie 2016( wtedy jeszcze twał remont oddziału) i patrząc po... Niezadowolona Chirurgia dziecięca (1) Własnie wróciliśmy ze szpitala do domku :) Czterokrotnie miałam kontakt ze... Karolina Najlepszy Oddział Chirurgii w Trójmieście (1) Byłam operowana u dr Tomasza Osęki w MSWIA w Gdańsku (rak tarczycy) i... Zadowolona