Najlepszy Oddział Chirurgii w Trójmieście (1) Byłam operowana u dr Tomasza Osęki w MSWIA w Gdańsku (rak tarczycy) i... Zadowolona Polecam (1) Dr Oseka,lek.Lukasz K. pelen profezjonalizm. Poinformuja o wszystkim i... Aga Ocena (1) Nagłych wypadkach korzystam z pomocy opieki przed medycznej .Jak nam łatwo... D.D.
Rejestracja do poradni specjalistycznych (1) Dodzwonienie do poradni rehabilitacji w ciagu dwoch dni graniczy z... Andrzej Jureki (1) Bardzo dobra, byłem u was 5 razy po trzy dni i jestem bardzo zadowolony z... Jerzy Czechowski Bardzo zadowolona pacjentka. (1) Szpital marzenie,nowoczesny,czysty a co najważniejsze bardzo profesjonalny... W Jaki gbur....nie zna się na niczym (1) Nigdy ludzie fo tego chamskiego faceta Ola Pierwszy poród (1) Swoją przygodę ze szpitalem zaczęłam od Patologi ciąży - geniale położne i... liea благодарность (1) Выражаю огромную благодарность врачам клиники детской хирургии и урологии за... Zavedeeva Elena Znakomity kontakt z lekarzem. Zabieg najwyższej klasy. (1) Trafiłem tu z Oddziału Ratunkowego z arytmią i trzepotaniem przedsionków dn.... Włodzimierz Wójcicki ginekologia (1) od stycznia ból mega krwotoki 2 razy w miesiacu jestem i czekam na izbie... kobieta fachowa i serdeczna pomoc (1) Serdecznie dziękuję całemu Zespołowi Oddziału Rehabilitacji Neurologicznej w... Włodzimierz Polecam (1) Mialam planowe cc ze wskazan pozapolozniczych. Operacja w bardzo milej... Mama dawida Oddział Urologiczny Szpital Zaspa (3) Obsługa oddziału urologicznego bardzo profesjonalna, sympatyczna i z... Teresa Stypa Zadowolona pacjentka (1) Szpital jak z filmów, bardzo czysty, nowoczesny ale najważniejsze... Aga Porod w szpitalu na Zaspie - polecam (1) Zdecydowanie polecam ten szpital. Oddzial odnowiony, personel bardzo zyczliwy... Asia Zachowanie lekarza na oddziale obserwacyjnym (1) Pacjent przywieziony na cito przez pielęgniarza z pokoju wstępnej selekcji, a... Poszkodowany Super! (1) Jestem pierworódką, mogę z czystym sumieniem powiedzieć i namawiać, że jak... Magda mama Wiktorka Niekompetencja przede wszystkim (1) W niedzielę mój tata trafił na sor, po krótkich badaniach między innymi usg... Córka Poród (1) Wspominam poród oraz opiekę na oddziale położniczym z ogromną radością.... Kasia