Chirurgia dziecięca (1) Właśnie wróciłam z synkiem z 3 dniowego pobytu. Jestem pod wrażeniem. Miłe i... Ann Przychodnia przeniesiona do kolejowego (2) najbardziej chciała bym podziękować panią z rehabilitacji z sali ćwiczeń,... Basia Pacjęt (1) Obsługa profesjonalna w innnym szpitalu przebywałem 2mc,po przybyciu do UCK... Andrzej
Poród w Redlowie (1) Najlepsza opieka okołoporodowa jaka mogła mi sie trafić. Urodziłam naturalnie... Nela Nie jest tak tragicznie!!! (3) Nie przesadzajmy nie jest tak tragicznie, to zależy chyba jak się trafi , ja... bestiko Podziękowania dla personelu szpitala (1) Dziękuję zarówno lekarzom jak i pielęgniarkom za przeprowadzony zabieg (... Daniel Zabieg usunięcia zaćmy (1) Serdeczne podziękowania całemu zespołowi,a szczególnie p. dr Szkarłat ze... St.Witkowski Koszmar!! (1) Lekarze w tym szpitalu to dno. Starszym umierającym ludziom zamiast pomoc... x Jeśli wasze zdrowie jest cenne dla Was ,to unikajcie tej umieralni. (1) Brak wyspecjalizowanej opieki - na SORze czy internie nawet drenu nie umieją... Gw ODDZIAŁ WEWNĘTRZNY -Szpital Zaspa (4) Oddział Wewnętrzny (II piętro) ,szpitala na Zaspie tragiczny. Czasy PRLu.... Anonim wzór do naśladowania (1) Pełen profesjonalizm, lekarzy i co trzeba podkreślić personelu pomocniczego -... Tomek SOR- brak profesjonalizmu i empatii (1) W Szpitalu Miejskim im. Brudzińskiego w Gdyni od wielu lat SOR cieszy się złą... córka ciężko chorej matki Oddział Chirurgiczny (17) Nikomu ale to nikomu nie życzę leżenia na tym oddziale. Jak dla mnie powinien... Michalina Poród i opieka noworodka (1) Urodziłam 31 stycznia 2017. Z czystym sercem i sumieniem zdecydowanie mogę... Patrycja oddział Położniczo- Ginekologiczny (1) Panowie lekarze to jakaś masakra, zaczynając od zapisu na operację.... Liliana Dawidowska ciepłe wyrazy uznania dla personelu (1) Przyłączam się do wszystkich pozytywnych opinii n/t szpitala. Bardzo dla mnie... wdzięczna pacjentka Ziemskie Anioły! (1) Oddział Rehabilitacji Neurologicznej jest przykładem słowa Powołanie.To na... Krystyna Zakrzewska Bardzo dobrzy lekarze (1) Przebywałem na oddziale gastroenterologicznym na początku tego roku. Lekarze... Ryszard Sor pediatria (2) Czysty szok. Dostajesz opaske dla dziecka koloru zielonego i czekasz.... rafal Sor pediatria (2) Czekam czwarta godzine, by dziecko zostalo obekrzane przez pediatre, po... MatkaPacjentka