OIOM (1) Bardzo dziękujemy całemu Personelowi Oddziału Intensywnej Opieki Medycznej,... Katarzyna Oddział ginekologii onkologicznej (1) Wyjątkowe miejsce w służbie zdrowia. Czysty, dobrze i komfortowo wyposażony... Wioleta Porod (1) Szpital ogólnie dobry. Ale....czas oczekiwania na przyjęcie na porodówkę 4... Doda
Podejście do małego pacjenta żenujące (1) Byliśmy zarejestrowani na 8 rano na pierwszą wizytę. Podejście Pani Doktor... Ola Badanie HSG Copernicus SOR Gdańsk (4) Chciałabym pdzieli się swoją opinią na temat badania hsg i podziękowac... Monika oddzial ginekologi onkologicznej (1) Fantastyczna opieka,niezależnie od dnia i zmiany wszystkie panie... Anna Oddzial polozniczy (2) Zdecydowalam sie na porod w Szpitalu im. Kopernika, poniewaz mialam polozenie... Kamila oddzial chirurgi ogolnej (2) Pobyt na oddziale chirurgi ogolnej ok Pielegniarki i lekarze ok :-) sylwia n Skutecznie, miło i z sercem! (1) Fizjoterapeuci z Oddziału Rehabilitacji Neurologicznej znają się na swojej... Krystyna Nowicka Poradnia Rehabilitacyjna (1) Mój syn jest pod opieką Pani doktor już od około 2 lat. Wspaniała... Rodzic Oddział Chirurgii Urazowej i Otropedycznej (1) Bardzo serdecznie dziękuję za przyjęcie na oddział i perfekcyjnie... Pacjentka ORT Masakra ! (1) Obsluga chamska .jakby pracowała z wielka laska. Dopiero na zaspie mi pomogli... Barbara Szpital srebrzysko (1) Beznadziejna obsługa piekegniarska, zero zasad bezpieczeństwa pacjentów,... K.Zygert Bardzo polecam ten szpital! (1) Urodziłam tydzień temu zdrową córeczkę właśnie w tym szpitalu i gorąco... Ania Kosińska sor (1) Trafilam do miejskiego na sor, z dusznosciami. Skierowanie dostalam od... diablica Zabieg chirurgiczny (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa, zabieg przeprowadzony sprawnie. Świetnie... RP OK z minusem (1) We wrześniu urodziłam synka i jestem naprawdę bardzo zadowolona ze szpitala,... aaa Tragiczne warunki (1) Warunki, w jakich leczą się chorzy są tragiczne. Szesciosobowe, obskurne... Tres Dziękuję. (1) Miałam tego pecha że moje dzieci wylądowały w szpitalu a jednocześnie... Ewelina Muszał masakra !!!! (1) Obsługa chamska, nie mila, kobiety pracują za kare!!! Niczego nie można się... gosc