Szpital polanki (2) Polanki szpital budynek chorób płuc. Tragiczne łazienki osoby z izolatki... Gal Prywatne zabiegi (1) Sfera prywatna w szpitalu ma swoje dobre strony- szpital, lekarze zarabiają a... Lechstachurski Patologia ciąży (2) 28 października trafilam do szpitala ze skierowaniem oraz potwierdzającymi... M
OPERACJA ZAĆMY WYKONANA PRZEZ DR ANITĘ SZKARłAT (1) Jestem bardzo zadowolona z przeprowadzonego w tym Szpitalu zabiegu usunięcia... Elżbieta Olszewska Polecam dr. A. Warzechę (1) Bardzo pragnę podziękować Panu doktorowi za profesjonalną diagnozę i... Małgorzata Poród (1) Rodziłam 24 lipca 2016 roku :) od godziny 20.40 do 23.40 :) poród siłami... Beata Porodówka i oddział poporodowy (1) Rodziłam w czerwcu. Położna Aleksandra Grot, na której dyżur trafiłam, była... Ania Lepiej być nie moglo. (1) Doktor Osęka to mistrz w swoim fachu z bardzo indywidualnym i życzliwym... Paweł SOR - bardzo złe wspomnienia (1) W tym miejscu dowiedziałam się, że zachorowałam na cukrzycę typu 1. Chorobę... Ala pseudo lekarz orzecznik (2) Właśnie w dniu wczorajszym byłem u tego pana na komisji lekarskiej ZUS i... pitek 100 % satysfakcji (1) Pobyt w szpitalu zaliczam do bardzo udanych. Pielęgniarki miłe, uśmiechnięte... Ania SOR Masakra (1) Moja mama zlamala reke,o godzinie 18 byla przyjeta na SOR. Lekarze chodzilo... Wkurzony platnik ZOL - ciepła i rodzinna opieka (3) Moja Mama od dłuższego czasu jest na zolu w tym szpitalu i nie potrafię sobie... Katarzyna Szypuła Poród (1) Poród ze znieczuleniem zewnatrzoponowym super sprawa. Naprawdę polecam. Pań... Karolina Podziękowanie (1) Przez około dwadzieścia ostatnich lat chorowałam na chorobę uchyłkową jelit,... Ewa Polak Odradzam (1) Pomijając czas oczekiwania na przyjęcie na porodówkę, obsługa porodu była... Aga Oddział przyjęć okulista SUPER (1) Godzina 20:30 (30 minut do zamknięcia) Nie było nikogo w kolejce, wszedłem... Bartek oddział patologii ciąży i położniczy (1) Do tego szpitala trafiłam przez przypadek. Pierwsze moje dziecko urodziłam na... Justyna Kolonoskopia-bez strachu (1) Polecam. Wczoraj miałam robioną kolonoskopię w ramach 2 etapu badan... Marzena Jest dobrze (1) Od kiedy nie pracuje pewna Pani doktor jest o wiele lepiej. Jestem zadowolona. Pacjent