:-) (1) Jestem bardzo zadowolona z porodu w szczególności z pomocy i wsparcia jakie... AA Porodowka i oddział poporodowy (1) Po 10 latach rodziłam swoje drugie dziecko, tez na Zaspie. Zmieniło się... Alina Wacław Koszałka - opinia (1) Pozdrawiam i życzę dalszego prowadzenia placówki w tym stylu Wacław Koszałka
śmiech na sali (1) Przyjęto mnie o godzinie 23:23 o godzinie 5:17 nadal nie wiem nic, siedzę z... pacjent z sor udzielenie informacji (1) Zdobycie jakichkolwiek informacji w tym szpitalu jest okropne. Jestem po... Aneta Wysoka jakość obslugi i pełen profesjonalizm (1) 3 dni temu miałem przeprowadzony zabieg dotyczący przepukliny pachwinowej... Marek Ocena opieki medycznej w SOR (3) W dniu 22.06.2015r. Moja żona trafiła, z poważnym schorzeniem,do SOR pod... Andrzej Szelest porod Zaspa grudzień 2016 (1) Na Zaspie rodziłam swoje drugie dziecko. Polecam z czystym sumieniem.... mama Edward - opinia (2) Leżałem w akademii medycznej w ubiegłym roku, jedzenie było niedobre, ale to... Edward Profesjonalna opieka (2) Podziękowanie Doktor Urszuli Kozak, ordynatorowi oddziału okulistyki szpitala... Krystyna B SOR (3) Szczerze odradzam wizyty w tej mordowni około 7-8 temu trafiłem na sor po... Kamil Wspaniały personel diagnostyki obrazowej (2) Podziękowania dla p.Agaty z pracowni RTG za świetną organizację,pomoc i... mm Chaos - Desinformacja - Prawa pacjenta ? Co to ? (1) Dzieko z zapaleniem pluc dopiero w grugiej dobie na poszlo na rentgen...... PsS poród (1) Urodziłam synka 17 listopada 2016 i jestem zachwycona opieką medyczną. Pomimo... marlena Otolaryngologia (1) Chciałabym tą droga podziękować dr Sławomirowi Piotrowskiemu oraz całemu... Marzena Buczyńska Chirurgia bylam kawalkiem mięsa (17) Dnia 5 lutego o godz 13 znalazlam sie ze skierowaniem z pogotowia na chirurgi... Barbara Nowacka Porod w Redlowie (1) Żonę z Bobasem odebrałem ze szpitala 22.12 i nie mogę wyjść z podziwu jak... Daniel Szpital polanki (2) Polanki szpital budynek chorób płuc. Tragiczne łazienki osoby z izolatki... Gal Prywatne zabiegi (1) Sfera prywatna w szpitalu ma swoje dobre strony- szpital, lekarze zarabiają a... Lechstachurski Patologia ciąży (2) 28 października trafilam do szpitala ze skierowaniem oraz potwierdzającymi... M