Badanie HSG Copernicus SOR Gdańsk (4) Chciałabym pdzieli się swoją opinią na temat badania hsg i podziękowac... Monika oddzial ginekologi onkologicznej (1) Fantastyczna opieka,niezależnie od dnia i zmiany wszystkie panie... Anna Oddzial polozniczy (2) Zdecydowalam sie na porod w Szpitalu im. Kopernika, poniewaz mialam polozenie... Kamila
oddzial chirurgi ogolnej (2) Pobyt na oddziale chirurgi ogolnej ok Pielegniarki i lekarze ok :-) sylwia n Skutecznie, miło i z sercem! (1) Fizjoterapeuci z Oddziału Rehabilitacji Neurologicznej znają się na swojej... Krystyna Nowicka Poradnia Rehabilitacyjna (1) Mój syn jest pod opieką Pani doktor już od około 2 lat. Wspaniała... Rodzic Oddział Chirurgii Urazowej i Otropedycznej (1) Bardzo serdecznie dziękuję za przyjęcie na oddział i perfekcyjnie... Pacjentka ORT Masakra ! (1) Obsluga chamska .jakby pracowała z wielka laska. Dopiero na zaspie mi pomogli... Barbara Szpital srebrzysko (1) Beznadziejna obsługa piekegniarska, zero zasad bezpieczeństwa pacjentów,... K.Zygert Bardzo polecam ten szpital! (1) Urodziłam tydzień temu zdrową córeczkę właśnie w tym szpitalu i gorąco... Ania Kosińska sor (1) Trafilam do miejskiego na sor, z dusznosciami. Skierowanie dostalam od... diablica Zabieg chirurgiczny (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa, zabieg przeprowadzony sprawnie. Świetnie... RP OK z minusem (1) We wrześniu urodziłam synka i jestem naprawdę bardzo zadowolona ze szpitala,... aaa Tragiczne warunki (1) Warunki, w jakich leczą się chorzy są tragiczne. Szesciosobowe, obskurne... Tres Dziękuję. (1) Miałam tego pecha że moje dzieci wylądowały w szpitalu a jednocześnie... Ewelina Muszał masakra !!!! (1) Obsługa chamska, nie mila, kobiety pracują za kare!!! Niczego nie można się... gosc Rejestracja do oddziału urologicznego (1) Telefon To jest SOR (1) Witam. Byłam kilkukrotnie pacjentka Soru na zaspie. Oczywiście tłok ludzi...... Małgorzata P. nikt nie podnosi słuchawki na podane przez Was telefony (1) dodzwonić sie do ortopedii tel. 764 03 21 lub 764 02 11 to kurjozum Tadeusz :-) (1) Jestem bardzo zadowolona z porodu w szczególności z pomocy i wsparcia jakie... AA