Rejestracja do oddziału urologicznego (1) Telefon To jest SOR (1) Witam. Byłam kilkukrotnie pacjentka Soru na zaspie. Oczywiście tłok ludzi...... Małgorzata P. nikt nie podnosi słuchawki na podane przez Was telefony (1) dodzwonić sie do ortopedii tel. 764 03 21 lub 764 02 11 to kurjozum Tadeusz
:-) (1) Jestem bardzo zadowolona z porodu w szczególności z pomocy i wsparcia jakie... AA Porodowka i oddział poporodowy (1) Po 10 latach rodziłam swoje drugie dziecko, tez na Zaspie. Zmieniło się... Alina Wacław Koszałka - opinia (1) Pozdrawiam i życzę dalszego prowadzenia placówki w tym stylu Wacław Koszałka śmiech na sali (1) Przyjęto mnie o godzinie 23:23 o godzinie 5:17 nadal nie wiem nic, siedzę z... pacjent z sor udzielenie informacji (1) Zdobycie jakichkolwiek informacji w tym szpitalu jest okropne. Jestem po... Aneta Wysoka jakość obslugi i pełen profesjonalizm (1) 3 dni temu miałem przeprowadzony zabieg dotyczący przepukliny pachwinowej... Marek Ocena opieki medycznej w SOR (3) W dniu 22.06.2015r. Moja żona trafiła, z poważnym schorzeniem,do SOR pod... Andrzej Szelest porod Zaspa grudzień 2016 (1) Na Zaspie rodziłam swoje drugie dziecko. Polecam z czystym sumieniem.... mama Edward - opinia (2) Leżałem w akademii medycznej w ubiegłym roku, jedzenie było niedobre, ale to... Edward Profesjonalna opieka (2) Podziękowanie Doktor Urszuli Kozak, ordynatorowi oddziału okulistyki szpitala... Krystyna B SOR (3) Szczerze odradzam wizyty w tej mordowni około 7-8 temu trafiłem na sor po... Kamil Wspaniały personel diagnostyki obrazowej (2) Podziękowania dla p.Agaty z pracowni RTG za świetną organizację,pomoc i... mm Chaos - Desinformacja - Prawa pacjenta ? Co to ? (1) Dzieko z zapaleniem pluc dopiero w grugiej dobie na poszlo na rentgen...... PsS poród (1) Urodziłam synka 17 listopada 2016 i jestem zachwycona opieką medyczną. Pomimo... marlena Otolaryngologia (1) Chciałabym tą droga podziękować dr Sławomirowi Piotrowskiemu oraz całemu... Marzena Buczyńska Chirurgia bylam kawalkiem mięsa (17) Dnia 5 lutego o godz 13 znalazlam sie ze skierowaniem z pogotowia na chirurgi... Barbara Nowacka Porod w Redlowie (1) Żonę z Bobasem odebrałem ze szpitala 22.12 i nie mogę wyjść z podziwu jak... Daniel