Iwona Piotrowska-Tryba (5) Szczerze nie polecam lekarza p. Piotrowskiej-Tryba. Pomijam, że jest... Pacjentka strach się bać ponownie zachorować! (1) zabrano mnie dziś karetką z domu z bardzo silnymi dusznościami, pierwszy raz... kasia Mój pierwszy poród (1) Polecam porodowke w Redłowie. Super opieka położnych, lekarzy. Szczególnie... Karolina
Porodówka (2) Urodziłam tu drugi raz, tym razem trafiłam na przecudowną Panią Basię Nowak -... AH Oddział Niemowlęcy i Noworodkowy-rewelacja!!! (1) Trafiłam na oddział pod koniec września tego roku z 5tygodniową... Sylwia Oddział Chirurgii (1) We wrześniu br moja mama była operowana na oddziale chirurgii szpitala MSWiA... Moczkowska Marianna porod w szpitalu (1) Witam,  We wtorek 18.10.2016 roku rodzilam w Szpitalu PCK Redlowo w Gdyni.... Magda Kuczynska Najlepszy, Jedyny w swoim rodzaju, Oddział nr. 6 (3) Kiedyś, gdy będę już stary, usiądę przy kominku i opowiem wnukom o tym... Tomcio Pani dr. Barbara Gryglewska (10) Pani dr. Barbara GRYGLEWSKA to wzór do naśladowania dla wielu lekarzy w... teresa Puchalska Beata Gołtowska - opinia (1) Szpital godny polecenia.Jestem bardzo zadowolona z opieki w tym szpitalu.... Beata Gołtowska halux (1) Duża fachowość lekarza operującego stopy. Miła i uprzejma obsługa. Pan... she Oddział Niemowlęcy i Neonatologiczy (1) Trafiłam do szpitala we wrześniu z 1,5 miesięcznym synkiem. Sama świadomość... Paula zabieg ciesni nadgarstka (1) swietna i fachowa ekipa polecam ewakwint13 Okulistyka (2) To, co się dzieje na okulistyce w UCK na Smoluchowskiego, woła o pomstę do... były pacjent Polecam (1) W szpitalu na Zaspie rodziłam w październiku 2015. Miałam pewne obawy, ale... Agata Poròd w Redlowie (1) Urodzilam mojego synka w Redlowie.Szpital bardzo dobrze wyposazony, personel... Kasia PORODÓWKA (1) Polecam porodówkę na Zaspie wszystkim wahającym się przy wyborze szpitala! W... Kama Ocena (1) Profesjonalna obsługa, nie mam nic do zarzucenia i obym nie musiała tam... Gdynianka W mojej opinii na medal (1) Placówka i usługi w niej oferowane na najwyższym poziomie. Doktor Rybak... zadowolona pacjentka Dorota Skorkowska (3) zdecydowanie nie polecam tej pani. tuz przed zalozeniem stalego aparatu... M.Sopot