Opinia po zabiegu wszczepiania bypassów (1) Tata dostał skierowanie na CITO do GCSN na operację wszczepiania bypassów.... Monika WIELKIE FORĄCE PODZIĘKOWANIA za podjętą decyzję i operację po to żeby jeszcze wiele lat życia (1) Witam tak trzeba dużymi literami podziekowac oddzialowi szpitala w Redlowie... czesława k oddział chirurgi dzieciecej żenada PRL (2) Witam . Moja córka leżała na oddziale chirurgii dziecięcej w Wejcherowie. Gdy... Adam
Podziekowanie (1) Byliśmy z synem kilka dni na oddziale endokrynologii dziecięcej. Jestem... K. Sokolowska Złe opinie pisze sie zawsze, dobre - zapomina napisać. (1) Ja zatem na świeżo piszę, że jestem bardzo zadowolony z tego jak zostałem... Tomasz Lubisz kołchoz - zapraszam. (1) 1. 06.07.2016. 2. Czas oczekiwanie w kolejce do rejestracji do specjalisty -... 60+ Izba przyjęć - raczej kawiarenka dla znajomych (2) Wczoraj trafiłam do szpitala z bólem nie do opisania. Czekałam 3 godziny... Karolina ludzi traktuje przedmiotowo (1) Lekarz który jak pan Bóg ozdrawia w bezczelny sposób podważając... gosia Ginekologia i patologia ciąży oraz chirurgia dziecięca (1) Urodziłam córeczkę przed terminem trafiła następnego dnia na oddział chirurgi... Natalia Nieodopwiednia osoba pracujaca z dziecmi (1) Jestem matka dziecka leczonego onkologicznie. Co miesiac jestesmy na... Magda Polecam w 100% (1) Jeżeli szukacie miejsca gdzie w spokoju, czysto i profesjonalnie można usunąć... Joanna jeden z najlepszych jednodniowych szpitali (1) Bardzo polecam ten szpital. Opieka jest na najwyższym poziomie, zabieg zaćmy... adam Koszmarne P ielegniary z neurochirurgii (1) To, co zobaczyłam na tym oddziale jest karygodne. Lekarze chyba nie mają... Wiola nie polecam! (1) Wczoraj niestety musiałam trafić do tego szpitala po urazie głowy... Alelebum Mk - opinia (2) Poczekalnia... 4 ciezarne na sor a lekarza z świeca szukac... Mk kleszcz u dziecka (1) W dniu zaplanowanej wizyty u kardiologa u dziecka zauważyłam kleszcza.Pomimo... Agnieszka Oddział neurologiczny (3) W sumie to nie wiem jak ocenić ten oddział. Jest taki, jak cała nasza służba... fanrafaela Mega zadowolona (1) Bardzo polecam szpital jednodniowy profesjonalna i miła opieka przed i po... Ewa Porodówka - miłe zaskoczenie (1) Słyszałam różne opinie o porodówce, częściej te niepochlebne. Z uwagi na... M Oddział Ginekologiczno-Położniczy (1) Rodziłam w Redłowie na początku czerwca. Wcześniej leżałam na patologii... Ewa