POLECAM! (1) Nigdy nie zostaliśmy otoczeni taką opieką jak tam. Wiele różnych rzeczy się... A&C neurologia na Zaspie (1) Bardzo dziękuję dr Piotrowi Robowskiemu za leczenie, opiekę, cierpliwość oraz... Hanna Najgorszy szpital w 3mieście (3) Na silny ból brzucha i gorączkę przepisano antybiotyk po 10 godzinach pobytu... Bulba
Chirurgia jednego dnia (1) Wszystko odbyło sie tak jak powinno. Bez zbednego oczekiwania, pełna... Mariusz Oddział chirurgii urazowo - ortopedycznej (5) Pacjent jest traktowany podmiotowo. Mam poważne zastrzeżenia, co do pracy... spostrzeżenia chirurgia ogólna (1) serdeczne podziękowania pracownikom SORu, którzy w nocy z 2-3 XI 2015r... barbara dr Monika Buchajewicz neurolog na izbie przyjęć (8) Ogromne podziękowania dla Pani neurolog Moniki Buchajewicz za nieprzeciętną... Ewa Poród w szpitalu PCK (1) W szpitalu w Redłowie rodziłam 1sze dziecko w 2013 roku, a w tym miesiącu... Emilia dr. Mikołaj R- SOR ortopeda bardzo dzięuję za fachową pomoc (1) i pomimo dość długiego oczekiwania to ogólnie dobre wrażenia, fajne... Ewelina Kardiologia (1) Bardzo dziękuję wszystkim pielęgniarkom z intensywnego nadzoru... anonim SOR podziekowani dla dr. INGIELEWICZ (1) Po pierwsze chciałabym podziękować Pani dr. INGIELEWICZ(mam nadzieje ze nie... anonim Wspaniały szpital (1) Wspaniale udzielona pomoc na oddziale ratunkowym , fachowo, szybko,... Anna Łożyńska Odradzam, ogromne problemy (1) Czekałam ponad pół roku na umówioną wizytę, po przyjściu do przychodni... Kasia tragedia (3) pielegniarki bardzo nieusluzne i niekompetentne obsluga lekarzy bardzo slaba... wiktoria Oddział ginekologiczno położniczy (1) Dziękuję wszystkim z tego oddziału za wspaniałą opiekę . Dana Mylne pierwsze wrazenie (1) Urlop nad morzem. Niestety ostry bol ucha zmusil mnie do skorzytabia z... Magdalena Jonska Dziękuję (1) Profesjonalny personel oddziału ginekologiczno-położniczego (patologia... Paulina Opinia po zabiegu wszczepiania bypassów (1) Tata dostał skierowanie na CITO do GCSN na operację wszczepiania bypassów.... Monika WIELKIE FORĄCE PODZIĘKOWANIA za podjętą decyzję i operację po to żeby jeszcze wiele lat życia (1) Witam tak trzeba dużymi literami podziekowac oddzialowi szpitala w Redlowie... czesława k oddział chirurgi dzieciecej żenada PRL (2) Witam . Moja córka leżała na oddziale chirurgii dziecięcej w Wejcherowie. Gdy... Adam