Szpital jak szpital (1) Ani nic nadzwyczajnego, ani nic strasznego. Korzystałam z oddziału... Anna laryngologia (1) Zaplanowane przyjecie w celu wykonania badania nie odbyło się z powodu awarii... J M Bardzo profesjonalna obsługa i świetny personel (1) Jeżeli ktoś narzeka na poziom obsługi i zaangażowanie lekarzy w polskiej... Pacjent 44 l.
Pełen profesjonalizm (1) W dniu 4.05 miałem w szpitalu plastykę przepukliny pępkowej w ramach... Artur Szpital jedniowy-NCM (1) Szpital zapewnia najwyższej jakości opiekę medyczną. Bardzo mila,kompetentna... Wojtek W Szpital Jednodniowy "Otomińska" (1) Jestem bardzo zadowolona z opieki w tym szpitalu i wykonania zabiegu. Obsługa... Ela R. Neurologia - coś nieludzkiego. (2) Dziadek, najcięższe stadium wylewu, szczęście w nieszczęściu - sprawny... yellowflickerbeat Oddział wewnętrzny i kardiologii (2) Chciałabym serdecznie podziękować całemu zespołowi lekarzy, pielęgniarek i... Jolanta MaMa (1) Polecam z czystym sumieniem! 15.02.2016 w szpitalu na Zaspie urodziliśmy... Olka Super Oddział V (1) W grudniu moja córeczka poważnie zachorowała. Na oddziale V szpitala na... Mama Dagny Oddział V (1) W grudniu moja córeczka poważnie zachorowała. Na oddziale V szpitala na... Mama Dagny Dla planujących poród- polecam (1) Polecam dla przyszłych mam szukających dobrej i fachowej opieki począwszy od... Gosia UCK Szpital wydmuszka (4) Ładnie wygląda, a jak jest naprawdę? Wyraźcie opinię co do obsługi pacjenta,... Darek Złamany nos - ogromna pomoc . Dziękuję (1) Dostałam skier. rtg-w opisie złamanie bez przemieszcz. Otrzymałam skier.na... Agnieszka Złamanie kości nosa - ogromna pomoc (1) Mój przypadek to złamany nos. Od lekarz do której chodzę dostałam... Agnieszka oddział pediatryczny kompletna porażka (1) Personel tegoż oddziału chyba pracuje tam przez przypadek bo na pewno nie z... aleksandra SOR masakra (1) To co się wyprawia na Szpitalnym Oddziale Ratunkowym woła o pomstę do... poprostucórka Podziekowanie (1) Całemu personelowi medycznemu i zespołowi rehabilitacji dziekuje wraz z żona... KARAKIEWICZ JERZY porodówka - nie polecam (1) nie polecam oddziału położniczego w szpitalu wojewódzkim, jedynym plusem był... gooddream Położnictwo (1) Rodziłam w lutym 2016 r. Do ostatniej chwili byłam przekonana, że na pewno... Michalina