Rekonstrukcja więzadła (1) Serdecznie polecam ten szpital. Opieka na jak najwyższym poziomie, zabieg... Gng Poród (2) Przed porodem naczytałam i nasłuchałam się negatywnych opinii na temat tego... Kasior Światowe standardy w Gdańsku (1) Piszę na gorąco, w kilka godzin po zabiegu wycięcia tkanki miękkiej. Placówka... Beczos
polecam oddział ginekologiczno-położniczy (1) pomimo wielu negatywnych opini zdecydowałam się na poród w tym szpitalu. Był... Kornelia Godny polecenia (1) Szpital z dobra i fachowa obsługą. Jednodniowy pobyt przy okazji zabiegu... wredny Oddzial Dermatokogii Kliniczna (1) Dostalismy skierowanie na oddzial dermatologii z synem 3letnij. Ciezka postac... Iwona Rejestracja do lekarza rodzinnego - telefoniuczna (2) 10 godzin dzwoniłam bezskutecznie do rejestracji 30.V następnego dnia... KIDMAN Oddział pediatryczny - SUPER! :) (1) Każdy oddział szpitalny powinien wyglądać tak jak tutejszy pediatryczny,... phil ... (1) Za taki szpital podziękujemy, nie dość ze Panie bardzo nie miłe, to... Ja Polecam poród w szpitalu w Redłowie (1) W tym miesiącu urodziłam naturalnie syna. Jestem pełna uznania dla położnych,... Szczesliwa mama Komuna w PCK (1) Tutaj pielęgniarki i co gorsza lekarze traktują człowieka gorzej niż psa w... Alicja o szpitalu (1) Zgadzam się z panią Stefanią, poziom naszej dyrekcji woła o pomstę do nieba... swój Polecam szpital na Zaspie (1) Leżałam ponad miesiąc na patologii ciąży. Niezwykli lekarze i panie położne.... Anna k. Nie najgorzej, jednak niemiło (1) Członek trafił na SOR z typowymi objawami kolki nerkowej. Był weekend, ból... hmhmhm Rodziłam styczeń 2016 (1) Akurat przed otwarciem nowego oddziału. Ale mimo to polecam. Lekarze bardzo... Kasia operacja tarczycy dr Tomasz Oseka (2) Witam. O tym ze mam raka dowiedzialam sie 23 listopada operacja odbyła się 10... Natalia super!!! polecam jak najbardziej SZPITAL NA ZASPIE (1) trafiliśmy wczoraj wieczorem godz. 21, na PEDIATRIE DZIECIĘCĄ, z córką. Jak... Aleksandra mama Oliwki Poród (1) Zdecydowanie polecam szpital na Zaspie, wszyscy chętni do pomocy i... Świeża Mama Ten szpital to jakaś pomyłka. (1) Żałuję, że kiedykolwiek miała okazję być w tym szpitalu i przekonać się jacy... Aneta zadowolony (1) Kardiolog najlepszy jakiego kiedykolwiek spotkałem melcerireneusz