Położnictwo (1) Rodziłam w lutym 2016 r. Do ostatniej chwili byłam przekonana, że na pewno... Michalina Oddział chirurgii onkologicznej. (3) Moja mama w tym roku kończy 81 lat, miała zabieg wycięcia odcinka jelita... syn opina na temam szpitala Copernicus-poród (1) Szpital bardzo Polecam,mimo tego co naczytalam sie w internecie zdecydowalam... młoda mama
ODDZIAL CHIRURGII DZIECIECEJ (1) Może i dobrzy lekarze tam są ale ja się zawiodłam, jak moje dziecko miało tam... dajana Oddzial chirurgii dzieciecej (1) Jak moje dziecko bylo przyjete na oddzial to nie bylam zadowolona. Mialam byc... dajana oddział ginekologiczno - położniczy (1) 26 marca 2016 urodziłam w Szpitalu PCK synka, zarówno oddział patologii ciąży... Natalia Oddzial chirurgii dzieciecej (1) Nie wspominam dobrze ten szpital. Moja corka miala zabieg tydz temu,... AMPAGR Uratowali mi życie (2) Kilka dni temu opuściłam oddział kardiologiczny w tym szpitalu. Znalazłam się... Krystyna Stomatologia dr Łopaciuk Maria (7) Niestety nie jestem zadowolona z usług wyżej wymienionej pani poniewaz, jedną... studentka oddział ginekologiczno - położniczy (1) tydzień temu urodziłam w tym szpitalu drugie dziecko (pierwsze, półtora roku... Anna Chirurgia Ogólna (1) Opieka lekarska i pielęgniarska godna pochwały. Wyposażenie znakomite:... Sławek LEKARZ MASAKRA (2) w piątek 31 lipca o godz.ok.10.30 trafiłem do oddziału toksykologii w... PACJENT SOR w niedzielę wielkanocna (1) Dziś od godz 14:00 do 18:30 byłam z mamą na SOR a miałam wrażenie że to... MALGO To nie szpital.to poczekalnia (1) Dziś od godziny ok 13.30 do godziny 15 czekaliśmy na rtg złamanej nogi o... X.-MAN SOR PATOLOGIA Skierowanie od chirurga (1) Brak mi słow 4 razy juz byłem na szyciu prostej dziurki chirurg na sor nie ma... Kazimierz Polecam (1) Trafiłam na Izbę Przyjęć, następnie na oddział Chorób Zawodowych i... 326 SOR ortopeda (1) Po doznaniu kontuzji korzystałam z usług na sor i jestem wdzięczna lekarzom... Kontuzjowana Dobrze jest (1) Po dzisiejszej (niedziela) wizycie w SOR "Copernicus" mam do napisania same... D.P. Polecamy poród rodzinny w Redłowie :) (1) Rodziliśmy (poród rodzinny) w dniu 24.02.2016,opieka medyczna na najwyższym... Małgorzata i Andrzej SOR = tragedia ! Nigdy wiecej ... (1) Zostalem skierowany na SOR 07.03.2016 r przez ortopede (dr n. med) z silnym... Marian