Oddział Chirurgii Dziecięcej -Pozytywne zaskoczenie (1) Jestem pod wrażeniem oddziału. Byłam na nim z synkiem na początku tego roku.... Malgosia Cóż porażka (1) Moją mamę 72 lata wykończyła choroba PSP, chyba organizm się poddał bo po 4... jaro PROFESJONALIZM ZARÓWNO PODCZAS OPERACJI, JAK I W OBSŁUDZE PACJENTA - POLECAM! (1) Już podczas pierwszego telefonicznego kontaktu, miałem do czynienia z miłą i... B. Berowski
Poród na Zaspie ze znieczuleniem - polecam! (1) Szczerze polecam poród na Zaspie ze znieczuleniem zewnątrzoponowym. Rodziłam... Mama Oddział położnictwa i patologii ciąży (1) DZIĘKUJĘ tylko tyle mogę powiedzieć. Drugi raz rodziła w Państwa szpitalu i... Anna Taki fajny szpital..... (1) Taki fajny szpital, a dzięki obecnym rządom chyli się ku upadkowi. . Jak... Stefania Patologia na oddziale ginekologicznym (1) Stanowczo nikomu nie polecam. Trafiłam na oddział ginekologiczny!! będąc w... Rozczarowana Położnictwo i pediatria tragedia !! (1) w listopadzie urodziłam tam synka i nie polecam. to,że zarazili go podczas... mama Poród w szpitalu wojewódzkim (2) Rodziłam w szpitalu wojewódzkim 3 miesiące temu. Poród był wywoływany,... as Troskliwy i życzliwy personel (1) Byłam dwa dni na tym oddziale ginekologicznym. Dzięki trosce i życzliwości... Magda Poradnia chirurgii szczekowo twarzowrj (1) Gabinet od 8.00. Jest 9.00 I wlasnie w tej chwili wszedl lekarz. Jestem tu... Wioletta Tragiczny personel - nie polecam (1) Sytuacja w służbie zdrowia jest coraz gorsza, ale to co spotkało nas w... Dominika Podziękowania za profesjonalną opiekę. (1) Chciałbym bardzo podziękować za opiekę nad moją Mamą. Jesteśmy bardzo... Waldemar B. SOR na Zaspie czyli Super Obsługa Ratunkowa (1) Moja mama spędziła ostatnio kilkanaście godzin(nocnych) na oddziale... Jacek syn Alicji Pełen profesjonalizm (1) W szpitalu jednodniowym wykonywałam zabieg na kolanie. Polecam dr Rybaka.... Monika Chorzy na raka (1) W szpitalu PCK Gdyni Redłowie od dwóch tygodni nieczynny jest tomokomputer na... Barbara Podziękowanie za udaną operację i opiekę (1) Polecam dr Wiktora Szandorowskiego, dzięki któremu udało się wyleczyć moje... Ewelina przerazajace podejście do chorego człowieka (4) Jestem przerażona podejściem do pacjenta na oddziale SOR w szpitalu... iwona60 Wzorowy oddział niemowlęcy (2) Trafiliśmy do szpitala przerażeni z niespełna miesięcznym dzieckiem. Na... mama Huberta i Oskara Chirurgia ogólna - lekarze (1) Moja mama była w tym szpitalu - operacja po pękniętym wrzodzie. Codziennie... #ew