rejestracja w poradni ginekologicznej (1) Dwie panie rejestrujące w poradni są bardzo miłe, ale trzecia.... kudłata... Magda Serdecznie Polecam!!!!Rewelacja (1) Rodziłam w dniu 29.02.2016,opieka medyczna na najwyższym poziomie,pełen... Dorota okulistyka, smutek, zniesmaczenie, (1) W skrocie, leczone oko od jakiegos czasu(antybiotyk i steryd), pogorszenie... Ewa
Patologia i poród (1) Do szpitala trafiłam w 38 TC z cholestazą ciążowa. Podawano mi leki aby... Kasia Nie polecam! (4) Bardzo miły personel haha trafiłam z podejrzeniem wyrostka lezac na korytarzu... pacjent Absurd, 6 godzin czekania na złą diagnozę od 4 lekarzy (2) Zawiozłem tam dziewczynę z zapaleniem ucha oraz porażeniem nerwów połowy... ka Podziękowanie (1) Właśnie żona miała usuniętą tarczycę,chciałem podziękować dr.Chybickiemu i... jarek :) (1) Termin dopasowany do moich potrzeb, panie pielęgniarki bardzo miłe i... Asia Rejestracja telefoniczna (2) Zarejestrować się telefonicznie graniczy z cudem!!!! Masakra jak udało mi się... pacjent Opinia (1) Nie wiem po co w rejestracji posiadają telefon, dzwonie do nich od 2h na... Michał polecam (1) Najpierw zrobiono mi ktg, następnie szczegółowy wywiad, w trakcie wywiadu... Adrianna Lekarze nie przykładają się do swojej pracy. (1) Osoba mi bliska odeszła z powodu złej diagnozy i niedokładnego zbadania jej... m Izba przyjęć internistyczna szpital redłowo (1) Pracują tam naprawdę wspaniali ludzie, mili i serdeczni.Dwie panie... MONIKA Pozytywnie zaskoczona (1) Do szpitala trafiliśmy wieczorem w niedZiele z rocznym chłopcem po drgawkach... Alicja OKULISTYKA (1) Wybrałam takie oceny bo personel na tym oddziale jest na szóstkę,lekarze... Barbara Pawłowska opinia (1) Operacja ortopedyczna mojej stopy przeprowadzona przez wspaniałego Dr... wdziiczna pacjentka D.D. GORĄCO POLECAM (1) Szpital na bardzo wysokim poziomie, pełen profesjonalizm zarówno na sali... Anna Podziękowanie dla Zespołu 5 Oddziału (2) Tak się składa, że korzystałam z pobytów w szpitalach w różnych miastach w... Beata S. Poród Redłowo (1) Po mimo licznych skrajnych opinii na temat porodu w tym szpitalu polecam jego... AMA Dr Osęka (2) Najlepszy z najlepszych lekarzy od tarczycy. W końcu lipca miałem operację... Jarosław B