SOR (1) obsluga soru jest nie do przyjecia i bardzo nie przyjemna, na wszystko maja... widz Tragedia! (2) Pacjenci mogą korzystać z internetu i urządzeń mobilnych! Ktoś, kto jest... ZamknacIch!!! Pediatria - OK (1) Mając na uwadze stan naszej publicznej służby zdrowia szpital jest OK. Bylem... Ryjek z Rumi
Brak profesjonalizmu obsługi pacjentów (1) Uważam, że personel medyczny Szpitala Wojewódzkiego w Gdańsku jest... nati TRAGEDIA (1) Tragedia co tam się dzieje ... przyszedłem z przecietym palcem czekałem 4... Pacjent Oddział położniczy bardo POLECAM (1) W czerwcu rodziłam córeczkę na Zaspie; chciałabym serdecznie podziękować... Ania Najgorszy szpital w Polsce, chirurgia fatalna (1) Najgorszy szpital w Polsce. Z takimi amatorami to nawet w Somalii nie mieli... Mikołaj nie (1) Sor ginekologiczno polozniczy na zaspie to masakra. Nikt nie szanuje czasu... monika Oddział neurologii (1) Na oddziale neurologii spędziłam 6 dni. Moim lekarzem prowadzącym był dr M.... Katarzyna pozytywnie (1) wspaniałe panie położne, wspaniali lekarze, wszyscy kompetentni, pomocni,... marta Porodowka i ginekologia (1) Urodziłam rok temu w szpitalu na zaspie synka i jak będę rodziła drugie... Ana Tragedia (1) Z niepomyślną prognozą mojej ciąży, leżąc na sali kilkuosobowej byłam... Grażyna SOR Zaspa - Chirurgia. Omijajcie szerokim łukiem. (2) Czas oczekiwania na przyjęcie z żółtym paskiem ponoć do godziny:) wzięto pod... Pacjentka SOR-u Witecki ortopeda (1) : Omijać tego typa z daleka. Obojętny, znudzony pacjentem traktuje ludzi jak... Jan Oddział piąty (2) Z całego serca polecam szpital. Drodzy Rodzice! Tak fachowej,profesjonalnej... marituśka porażka (5) Pracują tam sadysci jest jedno tłumaczenie albo się uspokoisz albo pójdziesz... Mietek patologia (1) Leżałam na patologii parę dni...Opieka super na warunki tez nie można... zuza Porażka (2) Najgorsza przychodnia w jakiej byłem kiedykolwiek. 1) Laryngolog w ogóle... Tomek prof.Śledzińskiego i prof.Zadrożnego/ (1) Nie potrafiłem powstrzymać emocji i zapomniałem o ocenie Bardzo... Jerzy Barycza Podziękowania dla Pracowników Kliniki Chirurgii Ogólnej, Endokrynologicznej i Transplantacyjnej (2) Serdeczne podziękowania za przeprowadzoną operację i opiekę składam na ręce... Tomasz Koźliński