Podziękowania dla Pracowników Kliniki Chirurgii Ogólnej, Endokrynologicznej i Transplantacyjnej (2) Serdeczne podziękowania za przeprowadzoną operację i opiekę składam na ręce... Tomasz Koźliński oddział IX dziecięcy (1) Mile i pozytywnie zaskoczona.Lekarze profesjonaliści,pielęgniarki wspaniałe i... mama 2letniej Oliwki Poród w Redłowie (1) W czerwcu tego roku urodziłam w Redłowie córeczkę:) Chciałam podziękować... Aguś
poród absolutnie nie (5) Moja córka 1 kwietnia urodziła córkę. W szpitalu byłyśmy ok. 23.40. Na... matka 20-letniej pierworódki Najgorsza obsługa sor w chirurgii (2) Mój tata wyszedl ze szpitala 09.09.2015 gdzie mial operacje na pecherz... beata sor chirurgia - kompletny brak profesjonalizmu i zwykłej empatii (1) W środę rano do szpitala przywieziono w strasznych bólach 81-letnią kobietę.... Magda Wspaniałe połozne wyrozumiałe, opiekuńcze Klinika Ginekologii (2) Jestem wdzięczna za wspaniałą opiekę Pań Położnych z Kliniki Ginekologii.... Zosia porazka (1) Nie polecam nikomu choremu tam się wybierać to nie jest dla chorych ludzi... Magda Magda oddzial polozniczy (2) Od samego poczatku ciazy bylam zdecydowa rodzic w wojewodzkim. Mimo ze to byl... xxx Oddział Otolaryngologiczny na plus (1) Pielęgniarki bardzo uprzejme i życzliwe. Lekarz może trochę mało empatyczny... Muti sreberko 2014 (1) Fajnie było,niechcący sanitariusz oberwał ale lekutko hehe.19C. Pigulki... shotakan Komunoszpital. (1) Neurologia jest oddziałem , którego lekarze są cudotwórcami. Natomiast... MH Opieka nad chorymi (2) Moja mama miała operacje biodra na która czekała 4lat. Jest osoba starza,jak... Odwiedzajaca Neurologia podejście lekarzy ; PORASZKA ! (3) Strzeliło coś w plecach i nie mogłem się ruszać .... Zabrano mnie do szpitala... Jacek oddział pediatr-alerg.-immun. (1) Zgodziłam się na prowokację u1,5rocznego dziecka.Jak tylko trafiliśmy na... mama Pobyt na oddziale V (1) Byłam na tym oddziale, który powinien być stawiany za przykład jak można... A.Ś. Mam rodzeństwa - opinia (1) Chce podziękować całemu odziałowi pediatryczno- alergologiczno-... Mam rodzeństwa Oddział dziecięcy (1) Zaskakująco bezproblemowy pobyt w szpitalu z dzieckiem. Uprzejmy personel,... Anna mama Stasia Remont Pacjęta (1) Szpital (oddział II lekarz S. Chmielecka) leczy doraźnie. Leżała tam moja... Walerian Chyła oddział ginekologiczno-położniczy (2) Trafiłam ze skierowaniem z przychodni na patologie ciąży w 40 tyg zostałam... mama Jasia