profesjonalne usługi (2) Bardzo jestem zadowolony z obsługi pań w recepcji są kompetentne w tym co... Pacjent Marynarz szpital (1) Moja mama była tam na zabieg, który miał odbyć się w czwartek, a został... wera Podziękowanie (1) Serdeczne podziękowanie składam lekarzom, pielęgniarkom i całemu zespołowi... Zbigniew
CHIRURGIA - DR OSĘKA (2) Niecałe dwa tygodnie minęły od mojej operacji wykonanej przez nadzwyczajne... DOROTA Porodówka (1) Rodziłam w maju i dziwią Mnie komentarze negatywne bo ja uważam że jest to... Ooo Tragedia (2) Pielęgniarki(większość bo są wyjątki ) aroganckie jakby pracowały tam za... Mama magii - opinia (1) pierwszego pobytu na oddziale 20d nie wspominam za dobrze naprawde ciezkie... magii Oddział V (2) Serdecznie dziękuję wszystkim Paniom, które tak fachowo i bezproblemowo... MamaBartusia masakra (1) Przychodzi pani doktor w wieku pomiędzy 50lata 60 lat mówi do mojej... dawid bardzo dobry szpital (1) Witam....Byłam niedawno pacjentką tego szpitala ,na oddziale wewnętrznym... irena111 ciecie cesarskie (1) Opieka położnych na patologii ciąży wspaniała, nie wyobrażam sobie lepszej... Magda oddział v (2) oddział V zapewne zawstydzil by szpital w Leśnej Górze:) jeszcze nigdy nie... Aneta hinc Światowi specjaliści! (1) Szczerze polecam! Zakład radiologii w Centrum Medycyny Inwazyjnej RTG... zigi poród i opieka (1) polecam całym sercem. nie wiem skąd się biorą negatywne opinie na temat... Kasia Krawczuk poród (1) rodziłam w kwietniu 2015, i naprawdę jestem bardzo zadowolona, położna pani... Beata patologia ciąży i położnictwo (1) Byałam umówiona na cc. Jeśli chodzi sor gin-poł do wymiany. Patologia Panie... Małgorzata i Andrzejek Tarczyca (1) Miałam usuwaną tarczycę w MSW,zabieg udany,pielegniarki miłe,lekarze... asia Zabieg woreczka zolciowego (1) Wspaniali lekarze,wspaniale i mile pielęgniarki.Usuniecie woreczka żółciowego... Piotr 50 ginekologia (2) Podczas pobytu w szpitalu Miejskim w Gdyni ( ginekologia) czułam się bardzo... wdzięczna pacjętka oddział II b budynek IV (1) Każdemu polecam wysoka jakość badań ,bardzo dużo badań. Pani doktor Justyna... mama karoliny