Porodówka (1) Przypuszczam że już nie będę rodzić,ale gdyby tak się zdarzyło to napewno nie... eliza dziekuje za opieke (1) dziekuje za pomoc mojemu bratu w dniu 20.03, bardzo szybka i fachowa opieka,... sara SOR (1) Nie będę się wypowiadał na temat wyposażania czy czasu oczekiwania. Wiem... Pacjęt
słaby szpital (1) Naprawdę bardzo nie polecam . Moją babcię wypisali w stanie dostatecznym... szyszka Skandal. (1) Aby się nie rozwodzic zbyt mocno . starszy czlowiek przywieziony na SOR... Lukasz Podziękowania dla Pracowników Oddziału Chirurgii Ogólnej. (2) Serdeczne podziękowania za opiekę i przeprowadzony zabieg endoskopowy składam... Tomasz Koźliński słabo (1) Trafiłam z atakiem woreczka żółciowego - ale to nie było na 100 %pewne, bo... pacjentka Chirurgia urazowo - ortopedyczna (1) Podziękowanie za troskliwą i profesjonalną opiekę medyczną, życzliwość,... Agnieszka oddział ginekologii onkologicznej (1) 2015 nowotwór sromu 2 mc na oddziale ginekologii onkologicznej... monika Oddział Chirurgii (5) Mam problemy z żylakami w nogach. Zostałam skierowana do szpitala w... W. Oddział Pneumonologii (2) Serdeczne podziękowania dla całego personelu oddziału Pneumonologii.Dziękuję... Anna S. Chirurg dr Winnicki - podziękowanie (2) 20 lutego br. miałam cięcie lewej łydki w szpitalu na SOR. Cięcia wykonał... cisowianka20 Rezonans magnetyczny (1) Polecam rezonans w szpitalu na zaspie, przesympatyczna obsługa i krótki czas... A Oddział Urologii: (1) Bardzo ładny, nowy budynek.W salach i na korytarzach bardzo czysto. Personel... Ika Chirurgiczna (1) bardzo złe podejście do ludzi i tragiczne warunki sanitarne. Pacjentka 35 Patologia ciązy i położnictwo (1) Właśnie wyszłam ze szpitala i bardzo chętnie podzielę się tym co tam się... XYZ orzecznik ZUS -Borucki B. (1) Jako lekarz - brak wiedzy aby być orzecznikiem w sprawach neurologicznych.... Chory pacjent-nie symulant. podziekowanie (1) podziękowanie dla kierownictwa p. Ani i p, Magdy z firmy Naprzód w Gdańsku za... sor Połoznictwo i Patologia Ciąży (1) Z powodu wielu negatywnych opinii nie chciałam tam rodzic ale tak się... Anika TRAGEDIA!!!! CHAMSKIE ZACHOWANIE!!!! (2) Zachowanie pracowników to wyżyny bezczelności. Dodzwonienie się graniczy z... zbulwersowana