kasia - opinia (1) SOR to materiał dla psychologa o nieznanej stronie natury ludzkiej, jeśli... kasia oddział ginekologiczno-położniczy (1) Dzisiaj po raz pierwszy osobiście skorzystałam z usług tego szpitala i jestem... Dorota Szczęśliwa mama Zuzi - opinia (1) Pragnę podziękować (szczególnie Pani Lucynce- położnej, która pomagała mi... Szczęśliwa mama Zuzi
Ortopedia "C" (26) Nieprawda to co inni pisza o lekarzach ortopedach z szpitala wojewódzkiego a... Mateusz Domaradzki Ocena za opiekę medyczną (1) Oceniam tu sam przebieg porodu - trafiłam z konkretnymi skurczami i... BTI SOR w Szpitalu Miejski DRAMAT! (2) Moja mama umierała 9 godzin na zimnym holu , wśród zesikanych obrzyganych... Podatnik płacący na NFZ Dr Tomasz Osęka (2) Jestem "świeżo" po operacji usunięcia tarczycy. Operował mnie dr T. Osęka.... Katarzyna Krzemińska SOR - chirurg dzieicięcy (4) Pani dr znudzona życiem, niezainteresowana małym dzieckiem.... trafiliśmy na... Ania SOR = tragedia (1) Na gdyński SOR trafiłam dwa razy w przeciągu tygodnia. Nie otrzymałam ani... o. Porodówka - wspaniałe wspomnienie (2) Witam, od 5.09 b.r. bylam pacjentką oddziału Patologii Ciąży w tym szpitalu.... Weronika sor tragedia ! (1) po tylu godzinach czekania lekarz który ma w nosie pacjenta i siedzi tam za... pacjent SOR (1) Mialem skierowanie do Neurologa po wstepnej "Selekcji" zostalem skierowany do... pacjent Maskara (2) Nie polecam chorować a tym bardziej trafić do własnie tego szpitala, obsługa... zbulwersowana pacjentka oddział dziecięcy (1) Mile zaskoczona, spodziewałam się wczesnego PRLu na oddziale a zastałam... Baźka Oddział ginekologiczny. (2) Byłam pacjentką Oddziału Ginekologicznego. Wybrałam ten szpital, gdyż mając... Joanna teraz przychodnia na Mickiewicza (1) niestety tez podzielam złe opinie. Przede wszystkim spóźnia się i wychodzi na... pacjent wszstkie zle opinie sie zgadzaja!! (4) jednym slowem niedowiary zeby w polsce tak jeszcze bylo po tylu latach.... porazka klauzula braku sumienia i chamstwo (10) w piątek pojechaliśmy do szpitala poprosić o tabletkę 72h po. ja mam 30lat.... Andrzej_ER szpital zaspa (2) co się dzieje w szpitalu na zaspie brak ochrony w szpitalu bezdomni i inni... lechu060 Żenada (2) Najgorszy SOR na jakim byłem. Długie czekanie, pacjenta mają w dupie a dzieci... Miś