Lekarz okulista a właściwie Pani okulistka! (2) Niestety zastanawiam sie po co płace ubezpieczenia zdrowotne. Jadąc do... Małgorzata tydzień po porodzie (1) jestem bardzo mile zaskoczona, bo nasłuchałam się wiele.. od początku byłam... MW GINEKOLOGIA (2) Wspaniali lekarze, a zwłaszcza Pan Dr Czekała - miły , ciepły, serdeczny,... Bombonierka
Prawda o szpitalu... (5) Do leczenia nie mam uwag-wielu kompetentnych lekarzy. W szpitalu leczyła się... Aurelia Otolaryngologia-polecam (1) Przebywalam z dzieckiem na oddziale otolaryngologicznym 3 doby. Nie mozna... Kasia pseudoporodówka copernicus (2) Witam bardzo gorąco wszystkich odwiedzających forum!!! Na początku... gdansczanin2503 DERMATOLOG/ GINEKOLOG (3) Co sądzicie o przyjmującym tam dermatologu? Czy ktoś leczył się u pani... pacjentka pozostawiony wenflon (1) Szpitalny Oddział Ratunkowy i moja mama, bez kontaktu, 77 lat Alzheimer i... córka pacjentki opinia (1) W dniu 03.06.2014r. miałam zabieg usunięcia guza płata tarczycy. Jestem pod... Bożena Kowalska-Pasieka Porodówka (1) Przed porodem spotkałam się z wieloma negatywnymi opiniami na temat tego... Agata PODZIĘKOWANIA (2) Spędziłem kilka dni na oddziale chirurgii. Serdecznie dziękuję miłym Paniom... Jan P. SOR i Oddział Dziecięcy (1) 2013 - atak kolki nerkowej po rozbijaniu kamieni w innej placówce. Wcześniej... Anna Nie polecam (4) Największym minusem szpitala podczas porodu mojej żony była opieka lekarska... Wojtek SKANDAL - W SZPITALU DOZNAŁAM DEPRESJI PRZEZ KILKA DNI!!!! (1) NIBY TEN SZPITAL JEST PRZYJAZNY DZIECKU ??? SZCZEGÓLNIE SŁYSZĄC OD POŁOŻNEJ ,... Kasia nie zostawiacie bliskich na wewnętrznym (2) chciałem wszystkich ostrzec aby nie zostawiali bliskich na oddziale wew ( 2... tomasz Neurologia (4) Totalna porażka,pacjent to jest towar,olewcze podejście do zaleceń... bolensino Krzysiek - opinia (1) POLECAM na 100%, Żona po terminie 10 dni, na Klinicznej od tygodnia dzień w... Krzysiek SOR ratownicy medyczni (1) zarówno panie w rejestracji jak i ratownicy medyczni mający dyżur w sobotę... n.k. Oddział neurochirurgii (2) W lipcu przebywałam na Oddziale Neurochirurgii.Cały zespół pracujących tu... Krystyna Krukowska Podziękowanie (1) Chciałabym podziękować lekarzom, pielęgniarkom oraz paniom dbającym o... Alicja