Żenada (2) Najgorszy SOR na jakim byłem. Długie czekanie, pacjenta mają w dupie a dzieci... Miś SOR położnictwo (1) Po wizycie u ginekologa prowadzącego całą ciążę po okazaniu wyników... mąż ciężarnej Szatan - opinia (2) nie polecam. Spędziłem tam 10 dni i bardzo źle oceniam cały tam pobyt. Na... Szatan
wejherowo sor (1) Okropne podejście do pacjenta , weterynarz nie podchodzi do mojego psa jak ci... benka sor (1) Personel niezbyt zainteresowany pacjentem, po wstępnej ''segregacji", gdzie... mama cierpiącego patoligia porodowka (3) ja trafiłam do kopernika 2 razy na patologie na izbe przyjec bo sie wywaliłam... tamara Oddział IV (2) Chciałabym dać obiektywną ocenę akurat tego oddziału.Nie jest to hotel dla... Mama oddział chirurgiczny (1) Pamiętając operację sprzed 20 lat, bardzo się bałam, jak będzie teraz.... Aleksandra Zarażenia w szpitalu w wejherowie w roku 1994. (3) W roku 1994 w szpitalu w Wejherowie zostałam zarażona Gronkowcem Złocistym. U... Patrycja Gastrolog (1) dr stwierdziła ze człowiek 80 lat jest umysłowo wyłączony, dała skierowanie... Daniel Oddział ginekologii (1) Witam, Jak większość kobiet w ciąży długo zastanawiałam się gdzie chciałabym... Beee robią łaskę, że kogoś przyjmują (3) Pani z rejestracji niemiła, umóiwłam się do lekarza 3 dni czekając na wizytę... studentka Oddział Neurologiczny (1) Jestem pod wrażeniem personelu, podejścia, jakości usług które oferuje... marrr Oddział Chirurgii Urazowo-Ortopedycznej (1) Wszystkim lekarzom z Oddziału Chirurgii Urazowo-Ortopedycznej, dziękuję za... Julian M. Wspaniali specjaliści oddziału ginekologii onkologicznej (1) Pod koniec 2013 roku przeszłam operację na usunięcie zaawansowanych,... A.H. Opiekuna Iwona Szpital Zaspa (1) Piszę w imieniu rodziny pacjenta który przebywał ostatnio na Oddziale... rodzina pana Mariana neurologia opiekunka medyczna (1) Byłam pacjętką Oddziału Neurologii w szpitalu na zaspie.jestem zbulwersowała... Krystyna Dr Dagmara Kondracka-Dajnowicz (10) Anioł nie kobieta, wyleczyła moją Córeczkę z bardzo powaznej (a nawet... j.balicka Oddział Okulistyczny (1) Byłem pacjentem tego oddziału /okulistyka/ dwukrotnie,operowana zaćma w... Andrzej Szelest Anioły (1) Kochani lekarze, bardzo szybko podjęli decyzję o zoperowaniu mojego Taty.... Kamila