Skandaliczna obsługa w Rejestracji (1) Przez błąd Rejestratorki (nie naprawiony pomimo numeru telefonu na wierzchu... Jarek W. Oddział laryngologiczny (1) Jestem po operacji zatok. Muszę przyznać, że nie na darmo mówi się o... anonim DZIĘKUJEMY !!! (1) Dziękujemy całemu gronu lekarzy Oddziału V a, przede wszystkim dr.... mama Zuzi
sor ortopedia (1) Przyjazd o 8.45 rejestracja w sprawie bulu plecow. Oczekiwanie ponad 30 minut... Patryk Poród - szpital wojewódzki w Gdańsku (3) W kwietniu 2014 roku rodziłam w szpitalu wojewódzkim, spędziłam w nim 8 dni... Blanka SOR nie jest taki zły.. (1) SOR nie jest taki zły jak wy go ''malujecie''. Miałam dzisiaj przyjemność tam... Grzeczna_Panna fachowa obsługa (1) Przebywałem dwukrotnie w Szpitalu, na Szpitalnym Oddziale Ratunkowym szybko... pacjent Oddział noworodkowo - niemowlęcy (1) Z całego serca polecam usługi V oddziału "Szpitala na Polankach", szczególne... Karolina Z. Oddział Otolaryngologii- super profesjonalna ekipa! (1) Bardzo, bardzo dziękujemy panu ordynatorowi Mostowskiemu oraz wszystkim... Ewa Porodówka (2) W dniu wczorajszym w Szpitalu na Zaspie przyszedł na świat mój Syn.... Michał L. oddział V (1) oddział V .Świetny pediatra Pani Doktor Magdalena Neuman-Łaniec oraz Beata... Sylwia Oddział kobiecy chirurgii ogólnej 3.03-7.03.2014 (7) Mam traumę po pobycie na tym oddziale. Pojechałam na izbę przyjęć z... Nigdy więcej! Komunistyczne podejście do pacjenta (1) Po porodzie naturalnym miałam niemiłą przyjemność bycia na oddziale... T. TOTALNE DNO (5) Wizyta u okulisty na 13.30 , lekarz powinien przyjmować od 13, a przychodzi... Alik Podziekowania (1) Właśnie spędziłem kolejny raz (taka przypadłość) kilka dni na oddziale... Jan P. ...masakra!!!!! (1) Trafilam tu niestety. ZACOFANE MIEJSCE GDZIE LECZY SIE LUDZI GDZIE RODZĄ SIE... ...pi Oddział V (2) Obiecałam, że będę chwalić i polecać więc wychwalam i polecam wszystkie Panie... Mama rejestracja (1) drodzy wszyscy poeci !!! przestańcie sie wszyscy wyrzywac na tych biednych... tomek&paula Nie do wiary (1) "1" jest i tak wygórowaną oceną. Winę za ten stan ponosi dyrekcja... no cóż Zastanówcię się dwa razy (2) - położne, większość okropne babska, niemiłe, naburmuszone i niechętne do... młoda mama