cierpliwości.... (2) Kilka krotnie byłem na badaniach w szpitalu. Kobieta w rejestracji na... władek Poród 17.12.2014 (1) DO Redłowa przyjęto mnie 15.12.2014 roku. Czułam słabsze ruchy małej, byłam w... natalia p. Anna Partyka- najlepsza pielęgniarka pod słońcem (1) Miałam okazję przebywać z dwójką dzieciaków na oddziale Alergii i Chorób... Jola
Oddział chirurgi, wewnętrzny (1) Dotyczy pobytu w 2010 i 2015. Stwierdzam, że lekarze w tym szpitalu maja... Jolanta Kornacka zalezy na kogo sie trafi (2) byl to moj pierwszy porod i nie ukrywam ze wyobrazalam go sobie troche... Mmm Wiezienie a nie szpital (2) Witam. Malzonka urodzila przed swietami dziecko. Porodowka byla super,... Vici ROZCZAROWNIE (3) Witam! NIESTET!!!Nie chcę, ale muszę dołączyć do grona zawiedzionych... LENA pediatria (1) lekarz nie raczyl zejsc do dzieci przez 2 godziny gratuluje robi łaske ze po... tadeusz nosek Oddział Pediatryczny (1) Po spędzeniu 10 dni z moim synkiem na tym oddziale pragnę powiedzieć, że... Mama Stasia trzeba mieć zdrowie żeby chorować dożywotnio (2) od kilku dni ponownie próbuje wbic się do rejestracji do poradnii... Pacjentka poażka sor-u (2) zdecydowanie nie polecam.personel traktuje pacjentów przedmiotowo i w sposób... Marta Nie polecam (1) Próbuje się dostać od tygodnia do lekarza pierwszego kontaktu z diagnozą od... sowcia Poród 17.12.2014 (1) Ja jestem zadowolona z porodu w Redłowie ( cc ). Może dlatego, że lekarz... Marta Oddział pediatryczno- endokrynologiczny, oddział 6 (1) Jestem rodzicem przewlekle chorego dziecka, w związku z czym bardzo często... justa pacjent nie klient!!! (1) Nie polecam oddziału laryngologicznego a w szczególności Pana Piotrowskiego... mama małego pacjenta położnictwo (1) Rodzilam pierwszy raz, bez problemu nas przyjęto. Podczas porodu położna... Marta Obsługa w szpitalu bardzo dobra, ale... (2) 1. Do lekarzy, pielęgniarek i salowych nie można mieć zastrzeżeń 2. Jakość... Bongista Skandaliczna obsługa w Rejestracji (1) Przez błąd Rejestratorki (nie naprawiony pomimo numeru telefonu na wierzchu... Jarek W. Oddział laryngologiczny (1) Jestem po operacji zatok. Muszę przyznać, że nie na darmo mówi się o... anonim DZIĘKUJEMY !!! (1) Dziękujemy całemu gronu lekarzy Oddziału V a, przede wszystkim dr.... mama Zuzi