na poród nie polecam (2) zacznę od tego, że bardzo chciałam mieć znieczulenie( dziecko ważyło 4 kg) o... ewa Oddział Pediatrii (1) Kolejny raz trafiłam na pediatrię z moją niepełnosprawną córeczką. Opieka jak... Ania mama Karolki pomoc w szpitalu (4) pacjenta potraktowano bardzo przedmiotowo na sor chirurgii. skierowanie od... Joanna
begum - opinia (2) Spędziłam tam 3 tygodnie(po mojej probie samobojczej zostalam tam... begum Oddział Neurologiczny (1) Oddział Neurologiczny Składam najserdeczniejsze podziękowania wszystkim... Halina Kurzawa Oddział ginekologiczny (2) Najpierw trafiłam na Szpitalny Oddział Ratunkowy gdzie młody lekarz od razu... Agnieszka Jestem przyjemnie zaskoczona! (1) Kilka dni temu zostałam skierowana do Szpitala Miejskiego po złamaniu kości... pacjentka-z-Gdyni Oddział położniczo-ginekologiczny (1) Trafiłam na dyżur w 30 tyg. ciąży, ponieważ nie czułam ruchów dziecka. Po... Mama Poprzedni post rozczarowanie - teraz odwołuję (1) Świetny szpital i obsługa. W tych trudnych dniach spotkałam się z... pink Ortopeda Rafał P. (1) będąc po kilku operacjach kręgosłupa udałem się do doktora P. z bólem... Gerard ZOL - ciepła i rodzinna opieka (2) Moja Mama od dłuższego czasu jest na zolu w tym szpitalu i nie potrafię sobie... Zdzisława Smardzewska endoproteza całkowita biodra lewego (1) wysoka jakość usług szczególnie podziękowania dla personelu pomocniczego za... andrzej kruczynski RTG (1) Pani w rejestracji była wręcz obrazona kiedy przyszłam dzisiaj po odpis... B.K Chirurgia (2) W dniu 6 kwietnia dwaj znakomici chirurdzy Wojciech Stencel i Paweł Szurowski... A Szczepanski to straszne (1) Byłam na specjalistycznym oddziale dla dzieci z nagłymi przypadkami. lekarz... basia EUROMEDIC (1) w piatek 04 04 2014 ok.17 korzystalem z uslugi wykonywanej przez firme... pacjent Pomorskie centrum chorób zakaźnych i gruźlicy (1) Gdzie najłatwiej złapać choróbsko? Oczywiście w PCChZiG :) Ale zacznijmy od... załamany Nie! Nie! Nie! (3) Ludzie uciekajcie z tej przychodni. Każdy robi tam wielka łaskę że raczy się... Spier$%#^am z tej przychodni!!! Poradnia endoskopowa (1) Bardzo miłe pielegniarki,który wykonał badanie bardzo sprawnie,bezbolesnie... pacjentka SOR koszmar - oddzial chirurgi sredni (1) na sor bardzo długo czekalam nie zrobili żadnych badan podal lekarz tylko lek... pacjentka