spital zaspa to wielka poraszka (3) Witam dwa lata temu urodzilam synka w tym szpitalu przyjechala z goraczka 41... wiktoria gdansk Poród 01-10-2013 (1) Różne opinie słyszałam nt porodówki w Redłowie. Na szczęście zdecydowaliśmy... Katarzyna PATOLOGIA CIĄŻY (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi, zaangażowania i pomocy personelu Szpitala... Anita
Oddział Ratunkowy (4) To jest oburzające w jaki sposób postępują z pacjentami. Przyszedłem na... Łukasz Oddział patologii ciąży i położniczy (1) 25.01.2014r w tym szpitalu urodziła sie moja córka. Przed porodem kilka dni... Marysia Barbara Gryglewska - lekarz z prawdziwego zdarzenia (1) Pani doktór B. Gryglewska należy do tych lekarzy, którzy angażuja się nie... Pacjent podziekowanie (1) podziekowanie dla otolaryngologi mialam usuwane polipy z krtani obsluga super... Ela zero zainteresowania (1) Jeśli ktoś chce przeżyć koszmar, niech nie szuka daleko. Znajdzie go na SOR-... JA Patologia ciąży i poporodowy. (1) W Koperniku urodził się już drugi mój synek. Pierwszy 10 lat temu drugi... Kamila Oddział Niemowlęcy (1) Składam serdeczne podziękowania dla lekarzy i pielęgniarek tego oddziału. Od... PACJENTKA Dorota - opinia (1) Dziękuję całemu gronu lekarzy z V oddziału dziecięcego przy ul. Polanki, w... Dorota Super szpital (1) Obsługa w porządku, bardzo fajni lekarze ,naszym była dr,Szczęch świetna... MIRANDA Laryngolog w Szpitalu Miejskim - lekceważenie pacjentów (1) Do szpitala przywiezione zostało dziecko z ciężką anginą ( gorączka 40... Katie Porodówka i połoznictwo (2) Polecam!!!! Jak najbardziej!!! Opieka super, porodówka i położnictwo na 6 z... Aleksandra poradnia chirurgiczna (1) Poradnia chirurgiczna została tam zlikwidowana pół roku temu! Nie ma lekarzy... magdalena Zakład Opiekuńczo-Leczniczy Pomorskie Centrum Traumatologii Gdańsk (4) Na oddziale ZOL-u po godz. 15,00 Panie pielęgniarki w ramach opieki nad... Jadwiga Pecyna Ginekologia (2) Bardzo chciałam podziękować Pani Izie z ginekologii, cud kobieta, pomocna,... Emilia Polecam poród na Zaspie (1) Kilka dni temu drugi raz urodziłam w szpitalu na Zaspie. Opieka przy porodzie... Brunetka szpital (3) Witam.Szpital na Zaspie nadaje się tylko do zaorania.Żal mi tylko młodych... BARON Oddział Położnictwa i Ginekologii (2) Witam wszystkich pacjentów tego okropnego szpitala.W dniu dzisiejszym... sylwester