uciekać! (1) Rejestracja telefoniczna nie istnieje. Telefon dzwoni, nikt go nie odbiera.... Monika Poród 5.06.2013 (1) Witam, jak większość z mam przed porodem naczytałam się różnych opinii na... Emilia i Daniel Brud syf i mogiła 9 szpital miejski gdynia (4) WITAM Zaczne od tego że witam wszystkich. To co się dzieje w Polsce to... Ja
Podziękowanie... (1) Chirurgia ogólna, na najwyższym poziomie...lekarze najwyższej klasy z... tati Oddział Ginekologiczny. (1) Do Szpitala na Zaspie trafiłam w 40 tygodniu ciąży, miałam wywoływany poród... dragon Odział ginokolgiczny (1) Operacja macicy i przydatków, jestem bardzo zadowolona z opieki lekarskiej... Janina Miąskowska oddzial patologii ciazy i opieka po porodzie (1) polecam kazdej przyszlej mamie. jak rodzic to tylko tam. prawie zal bylo... anna Oddział Położniczo- ginekologiczny (1) Oddział położniczo- ginekologoczny- ze swoją niesamowitą obsługą- cudownym... natalia urologia (4) beznadzieja, katastrofa medyczna ,zero kontaktu lekarz pacjent ,leczenie na... Krzysztof Kasia - opinia (1) Serdeczne podziekowania dla wspanialych "aniołów" z oddzialu... Kasia Podziękowania (1) Serdeczne podziękowania, dla personelu z oddziału ginekologicznego oraz dla... Pacjentka Pogotowie (2) Jeżeli masz jakiś problem, to lepiej od razu udaj się do innego szpitala.... Student Tragedia i lekceważenie (3) Dziecko z urazem diagnozuje Pani z rejestracji na oddziale ratunkowym patrząc... zniesmaczony rodzic Mama 5 letniej Zuzi (1) W czerwcu 2008 roku trafiłam na porodówkę tego szpitala. Jako, że mam... Asia Oddział Otolaryngologii (1) Na oddziale serdeczna i fachowa opieka.Panie pielęgniarki i lekarze nie... Paulina Ponowne (1) odmówienie przyjęcia mnie na izbie ponieważ pani w rejestracji patrząc na... Bździsław NINKA SALUZ - opinia (3) dzięki za cudownego PANA Karola LEMKE PIELEGN IARZA NA ODDZIALE... NINKA SALUZ NAJLESZY SZPITAL I OPIEKA! (2) Moja córcia miała skomplikowane złamanie ręki, długą drogę przebyła z Gdyni,... Kasia O. PORÓD (1) obsługa: 13 stycznia 2013a, w Szpitalu Wojewódzkim na świat przyszedł... mama OTOLARYNGOLOGIA POLECAM!!! (1) Gorące podziękowanie cudownym Paniom pielęgniarkom za opiekę i zrozumienie... Ania