rejestracja do specjalistów (1) Po ostatnich konkursach NFZoskich nie wszystkie poradnie mają kontrakty.... zbulwersowana pacjentka Poradnia Chirurgiczna (1) Miło szybko i z glowa, polecam Michal Oddział otolaryngologii (1) Wycinalismy migdalek u dziecka i nacinalismy uszy. Wszystko swietnie. Dziecko... M
Bardzo pozytywnie zaskoczona (1) Trafiłam do Szpitala Wojewódzkiego z nagłym przypadkiem, kwalifikującym się... ML Oddział Położniczo-ginekologiczny (1) Urodziłam córeczkę w Redłowie w czerwcu 2013 roku. Pomimo, iż o szpitalu... Mamusia swojej Córeczki ORTOPEDIA (2) Polecam doktora SZREDERA bardzo dobrze wykonuje zabiegi jest miły... pacjętka Oddział Chirurgii Dziecięcej (1) Na oddziale przebywał mój synek Igor. Operacja, opieka, wszystko SUPER !!!! Sebastian Piktas Maleństwo (1) Dzisiaj odwiedzając córkę w szpitalu PCK po raz pierwszy napotkałam się z... tygrysek Oddzial niemowlęcy (1) Serdeczne podziękowania dla lekarzy(doktor; Łaniec,Szczęch i doktor... mama Damianka intensywna terapia noworodka (1) Chciałabym serdecznie podziękować lekarzom i wszystkim pielęgniarkom za... mama Damianka Tragedia (2) Dzisiaj byłam w tym szpitalu i doznałam szoku. Pojechałam z bolącym okiem,... Rozczarowana Gdyński SOR TO TRAGEDIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (3) Miałem okazję przebywać z członkiem rodziny w "poczekalni"... Niezadowolony DRAMAT!!! NIE POLECAM! (1) witam, zaczne od teogo ze doba w szpitalu dla osoby nie ubezpieczonej... Pacjetka Oddział Chirurgii Dziecięcej (1) Jak w większości placówek medycznych ogólne podejście lekarzy do małego... Mama małego pacjenta BYŁEM 4 RAZY NA ODDZIALE KARDIOLOGICZNYM (1) Byłem 4 razy w szpitalu oddział kardiologiczny ,i co do pobytu , leczenia ,... ZBIGNIEW ZARZECKI Katastrofa! (2) W nagłych przypadkach absolutnie tam nie jechać! Powiedzą, ze trzeba się... Misery Porodówka na 6-tkę z plusem (1) 23 kwietnia, w Szpitalu Wojewódzkim na świat przyszedł nasz synek Wojtuś.... Joanna Chirurgia Ogólna (1) Leżałem na oddziale Profesora Dobosza z powodu zaostrzenia choroby... Bartosz Górski tak prosta sprawa jak wypis to tez problem (1) nie komentuje sposobu leczenia bo sie na tym nie znam. Ale tak prosta sprawa... irena ocena oddz.chorób wewnętrznych (1) Miłe i szybkie przyjęcie wstępne.Bardzo szybkie i profesjonalne badanie przed... Andrzej Szelest