PANI DOKTOR BARBARA GRYGLEWSKA (3) PO DŁUGIEJ CHOROBIE WRÓCIŁA DO NAS ,TAK BARDZO OCZEKIWANA PANI DOKTOR... MAŁGORZATA KOZŁOWSKA SZPITAL MIEJSKI w GDYNI - NIECH KTOŚ COŚ ZROBI !!!!!!!!!!!!! (2) Witam serdecznie. Nie będzie to artykuł, tylko smutna prawda na temat,... natxxx Chirurgia Dorosłych - TRAGEDIA (2) Oddział, na którym są łamane prawa pacjenta. Przez 4 dni pobytu napatrzyłam... D
oddział ginekologiczny, położniczy oraz OIOM noworodków (3) Witam, chcę podzielić się swoimi doświadczeniami związanymi ze szpitalem na... mana Kliniczny Oddział Ratunkowy GUM (1) Chciałabym podziękować Pracownikom Pogotowia Ratunkowego, za uratowanie... Barbara Strach (3) Zachorowałem na półpaśća i odmówiono mi pomocy tłumacząc się tym, że szpital... Adam Poród Zaspa (1) Ja rodziłam w pażdzierniku 2012r.muszę przyznać,że pielęgniarki na... ZuZa Ortopedia - super opieka! (5) Pozdrawiam oddział orto na samym wstępie. Choć mam mieszane uczucia w... sani ODDZIAŁ GINEKOLOGII (1) JEDEN WIELKI DRAMAT!!! Ludzie są traktowani przedmiotowo, kobiety w ciąży nie... matka Ortopedia - nieprzestrzeganie prawa do intymności (1) Z karty praw pacjenta: Pacjent ma prawo do intymności i poszanowania godności... Diabełsón pawełek (1) żeby tak wszedzie biurwy pracowały to by była kraina płynaca miodem i mlekiem... biurwy Kardiologia i OIOM najlepsza na świecie! (1) Lekarze wspaniali i pełni poświęcenia. Pielęgniarki też, choć są wyjątki.... Joanna Tam warto się operować! (1) Jeśli czeka cię operacja to zdecyduj się na szpital MSW W Gdańsku. Personel... Wdzięczna pacjentka Nie leczą - urzędują (1) Jak dla mnie same minusy: - Jak jestem chory to nie mogę się zarejestrować.... Bartek Dramat!! brak słów! rejestracja poniżej krytyki (10) Dzisiaj ok godz 23.30 (27.03.2012)zostaliśmy skierowani z pruszczańskiego... Wyprowadzony z równowagi cesarskie cięcie (1) Zgodnie z zaleceniami lekarza, bez żadnych kłopotów miałam cesarskie cięcie. SZPADZIŃSKA MAGDALENA poród na Zaspie - CC (1) Po odesł. mnie z AM w GD na Zaspę w 42 tyg. II ciąży z adn."brak miejsc"... omni dla mnie skandal! (2) Byłam z córką na oddziale chorób zakaźnych. To, co zastałyśmy, to dla mnie... mama Pozostawieni sami sobie (1) Witam.3 lata temu rodziłam tam mojego 2 synka.Jak się okazało dziecko mialo... Basia Gabinet ginekologiczny w przychodni (2) Pani doktor, która przyjmuje w środy, cechuje się niską wiedzą na temat... pacjent