KARETKI W REDŁOWIE??? (2) Co sądzicie o szpitalnych karetkach? paramedic KLINIKA OTOLARYNGOLOGII (2) Byłam ostatnio operowana w klinice otolaryngologii. Zrobiono mi operację trzy... apodemus sekretariat neurologi (2) Jeszcze nigdy nie spotkałam się z tak niekompetentną obsługą w sekretariacie... iza filipionek
neorologia porazka jak chcesz wyzdrowiec to nie tutaj (2) zostalam przyjeta na oddzial tydzien temu i dalej nie postawiono mi diagnozy... niezadowolona i nie wyleczona Nigdy wiecej w tym szpitalu (11) Od września ub.roku 5 razy zawoziłam mamę do tego szpitala !!!Kolejka... Elżbieta Izba przyjec, neurolog (3) Tragedia. Jeden neurolog w całym szpitalu. Ludzie czekaja na przyjęcie po 6,7... Anna SOR- POMOCY TAM SIĘ NIE SPODZIEWAJ (6) POMOC NA GDYŃSKIM SORZE TO JAKAŚ KPINA .PACJENTÓW MA SIĘ W NOSIE, KWITNĄ... DOROTA Ginekologia (4) W grudniu 2011 zgłosiłam się z podejrzeniem poronienia. Pani na recepcji... Zu Przyszły Pacjencie szukaj innego oddziału neurochirurgi niż w Klinice AK (3) Po rocznym oczekiwani poszedłem na operację kręgosłupa jako człowiek chory... Marek Sokołowski Dyspozytorka, przyjazd karetki! (4) Witam, zdecydowałam że powinnam wystawić opinię, bo sytuacja, która miała... Zrozpaczona neurologia (1) Serdeczne podziękowania dla pani Joanny Kielbratowskiej za fachową opiekę... Pacjentka Gastroenterologia (3) Przy porannym przyjęciu do szpitala na oddziale SOR jest pani (niska... pacjent Maja - opinia (11) do szpitala mialam skierowanie od ordynatora neurologi ktory kazal mi przyjsc... Maja Oddział Ratunkowy (1) Wczoraj w nocy musiałam skorzystać z pomocy w Szpitalu Wojewódzkim w Gdańsku.... Ewelina Stomatolog dr Dorota Skorkowska (1) Świetny, profesjonalny lekarz. Leczę swoje ząbki u pani Doroty od kilku lat,... Magda porodówka (1) Również bardzo polecam oddział porodowy oraz po porodowy na Zaspie. Poród... michelle NEUROLOGIA (3) TRAGEDIA . Pacient zostawiony sam sobie, choć urazy takie jak paraliż czy... Maciek podziekowanie za skuteczne leczenie bliźniaków (2) dziękujemy całemu gronu lekarzy z V oddziału dziecięcego przy ul. Polanki, w... matka bliżniaków z Elbląga Omijajcie ginekologię z daleka!!! (3) Trafiłam na ginekologię w celu założenia szwu okrężnego.Panie położne... wiolika Bardzo mila obsluga (1) Jestem zachwycona obsługą w Szpitalu Wojewódzkim, mój syn miał zszyty... Urszula Judycka-Proma