Oddział ginekologiczny (2) Byłam na jednodniowym pobycie na tym oddziale na zabiegu który miałam... Iwona rejestracja i panie z obsługi (1) Ja rozumiem, że te Panie "bardzo ciężko pracują" przez cały dzień, ale z... ja laryngologia super!! (1) Syn miał 20 tego lipca zabieg usuwania migdałków. Panie pielęgniarki... Brygida
Urologia izba przyjęć (3) Mój tata miał ostatnio problem z pęcherzem. Miał cały wypełniony i nic z... misia17 izba internistyczna to zagadka (2) na izbie internistycznej to jest personej z PRL-u. Nic tylko sie leczyc... telewizor hahahaha (2) czemu blokujeci watki szakal Skandal i brak profesjonalizmu chirurga-urologa dziecęcego (2) Przestrzegam przed korzystaniem z usług oddziału chirurgi dziecięcej.Ogólny... Ewa Pobyt matki z dzieckiem (1) Za miesiąc moja 2-letnia córka ma zabieg w Szpitalu Wojewódzkim w Gdańsku na... krystjarmul16 świetna porodówka i położnictwo (1) długo się zastanawiałam nad wyborem szpitala w którym urodzę swoje pierwsze... bees PORÓD NA ZASPIE - SERDECZNE PODZIĘKOWANIA DLA SIÓSTR Z ODDZIAŁU POŁOŻNICZEGO (1) Serdeczne podziękowania dla Wszystkich Sióstr , które miały dyżury w terminie... Pacjentka z pokoju nr 4 Masakra (1) Nie polecam ! Ostatnio Byłam u Stomatologa ! Pani spóźniła się 45 min.... M Poród (1) W lutym 2011 rodziłam syna w redłowie i o opiece nie moge powiedziec złego... Basia laryngolog (2) Dziękuję bardzo za szybki i prawie bez płaczu dziecka zabieg podcięcia... Aga SYLA - opinia (1) Trafiam do szpitala 16.06.2012 to była moja pierwsza ciąża to był już 41Tc... SYLA PORODÓWKA (2) polecam wszystkim paniom ten oddział , warto skorzystać z profesjonalnej... Agnieszka Okropny szpital (1) Okropni ludzie.Znieczulica,obojętność.Rodzina czuwająca przy łóżku... Anna Jedrzejewska ODDZIAŁ GINEKOLOGI (1) Bardzo jestem zadowolona i wdzięczna całemu personelowi oddziału ginekologii... Maria Duda Odział Kliniczny Chirurgii Ręki (1) Chcielibyśmy tą drogą serdecznie podziękować Panu Ordynatorowi Maciejowi... Tadeusz Rapciak Agata Wąchalska (7) Świetna lekarka, empatyczna, z sercem i wielką intuicją. Jest dociekliwa i... domikadarek Pediatria na 6 (3) Bylam ostatnio z mala corcia na oddziale pediatrii. B. szybko postawili... Marta