marne traktowanie rodziców (1) Trafiłyśmy na odział VI interny i osobiście stwierdzam że wszystko dotyczące... zawiedzona mama UWAGA!!!!!! (2) witam, mój opis pobytu 5 letniego dziecka dotyczy oddziału VI interny.... ewa Szczęśliwy traf. (1) W sierpniu miałem mieć zabieg w Szpitalu Wojewódzkim, ale zadzwonili do... Andrzej Smętek
Życzymy zdrowia! (1) Powiem tylko tyle, że mój synek jak dowiedział się, że wychodzimy ze... Mama Nikodema Dorota - opinia (1) jesteśmy zadowoleni Syn przebywał na oddziale torakochirurgii dwukrotnie. W... Dorota Operacja mózgu (3) Miałam powiedziane przez lekarzy za granicą, że nie usuną mi całego guza, a... Pacjentka Ortpedia (2) czekałem osiem miesięcy na operacje stawów kolanowych do której nie... OBURZONY NIE DOSZŁY PACJENT Z GD podziękowanie (1) 24 października 2012 roku , miałam zabieg ginekologiczny, który przeprowadzał... EWA Skrzypkowska Bardzo,bardzo dziękuję za opiekę jaką otoczono mojego szwagra (1) Klinika Chorób Zawodowych i Wewnętrznych-tam personel Lekarzy i Pielęgniarek... T.Szczygieł Rejestracja - optymalna godzina (1) Witam! O której trzeba być w szpitalu aby zarejestrować się w miarę... Paweł Obsługa massakra!!! (1) pojechałam z siostrą bo ząb i głowa ją masakrycznie bolały nic nie... kasia PEDIATRIA - NIGDY WIĘCEJ (1) Miałam dobre wspomnienia z porodówki, jednak pediatria - koszmar. Nie chcę... nina SOR - sorry, pomyłka (1) Nie chcę oceniać jakości usług medycznych, a jakość kontaktów z pacjentem,... Zasadniczy Miało ne być nerki a została. (1) Urolodzy naprawdę pierwsza liga nic dodać nic ująć a nawet panie pielegarniki... Mariusz Bardzo dobry szpital (1) Rodziłam w tym szpitalu na poczatku sierpnia 2012. Byłam bardzo mile... Bożena SERDECZNE "DZIĘKUJĘ" DLA CAŁEGO PERSONELU ODDZ. VI (1) Przebywałyśmy z córką na oddz.Interny (VI) dwukrotnie w tym roku. Jeśli ode... ania Joanna - opinia (3) Stomatolog Małgorzata Wolszczak nie szanuje ani pacjentów ani ich... Joanna LENA - opinia (1) Witam! NIESTET!!!„Nie chcę, ale muszę” dołączyć do grona... LENA ZASPA - NIE POLECAM !!! (3) Trafiłam na patologie do tego szpitala, byłam zawiedziona, zachowaniem... matka a oto moje wspomnienia z pobytu (5) Prawie tydzień leżałam na oddziałach patologii ciązy oraz na położnictwie... A. B.