Pacjęt z Urologii (1) Operowany byłem na raka prostaty19.02.2013 Jestem bardzo pozytywnie... Stanisław :-) (2) SOR - SUPER B. Najgorsza przychodnia w trójmieście (6) Obsługa tragiczna. Panie w rejestracji są nie miłe. Zarejestrowanie w... Marta
Mile zaskoczona (1) Przyznam szczerze że decydując się na poród w Gdyni byłam pełna obaw. Wahałam... Alicja BEMARK prosze o opinie (8) co sadzicie na temat firmy BEMARK? ta firma ma tam karetki. szakal Podziękowanie (1) Przebywałam na leczeniu na Oddziale Ginekologii na przełomie lutego i marca... ID OKULISTA (1) Oddział okulistyczny przynajmniej poczekalnia wygląda mało zachęcająco... petarda Polecam porodówkę!!! (1) Witam, w szpitalu na Zaspie rodziłam trzykrotnie przez CC, X 2007, VI 2010 i... agnieszka Szybko i sprawnie (1) Nasza firma juz od roku korzysta z Medycyny Pracy w UCMMiT. W przychodni... Alicja Oddział ginekologii (2) Wyjątkowo bezosobowe podejście do pacjentek. Najchętniej wogóle by nie... Bachulska pani doktor BARBARA GRYGLEWSKA (1) WŁAŚNIE JESTEM PO WIZYCIE U PANI DOTOR GRYGLWEKIEJ... ZAWSZE WYCHODZĘ... małgosia SERDECZNE PODZIEKOWANIA DLA ZESPOLU ODDIALU ORTOPEDII I TRAUMATOLOGII RUCHU (1) trafilem na ten oddzial z powodu wlasnych zaniedban i mialem problem z... WOJCIECH WOJTOWICZ wstyd (5) człowiek musi mieć urwane ręce i nogi żeby karetka przyjechał!!! bliska mi... Jan Władeczek dobry szpital (6) miła obsługa bardzo dobrzy lekarze piotrek Operacja pęcherzyka żółciowego (1) Mam żal do lekarzy z chirurgii ogólnej, którzy operowali moja mamę w 2010,... Anna Chirurgia (2) Miałam operowaną tarczycę(całkowite usunięcie )w tym szpitalu, jestem bardzo... Marta Klass Odział ratunkowy (5) Ok.godz.2 wnocy na odział ratunkowy pogotowie przywiozło mają mamę (73 lata)... CÓRKA pacjet - opinia (1) jedno wielkie bydlo ! obsluga do dupy ! czlowiek dzwoni po sto razy. wielkim... pacjet Ta przychodnia nie powinna nazywać się studencką (4) Położenie geograficzne między GUM i PG może pokrywa się z nazwą, ale... Student Otropedia (2) Jeżeli chodzi o izbę przyjęć - ze złamanym łokciem i ogromnym bólem czekałam... zadowolona