ODDZIAŁ PATOLOGII CIĄŻY (1) Wspaniała opieka zarówno Lekarzy, jak i Pielęgniarek; są na każde zawołanie i... Pacjentka Horror na oddziale SOR! (7) Jesli cokolwiek komuś się przytrafi i będzie musiał skorzystać z oddziału... Toja Ginekologia- polecam (1) Bardzo ciepło wspominam pobyt w szpitalu. W każdej chwili można było liczyć... O.B
GINEKOLOGIA- SUPER!!! (2) MAM JUZ SWOJE LATA WIĘC I DO CZYNIENIA Z ROZNYMI ODDZIALAMI SZPITALNYMI,... RENATA nie polecam ortopedia i chirurgia - iza przyjęć (1) miałem niestety ostatnio do czynienia z izba przyjeć, trafiłem po długim... krzysiek Pacjent (1) Nie było najmniejszego starania by pacjenta uratować, pomijając , ze po... obserwator Gdy_nia - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z podjętej decyzji wyboru szpitalu morskiego PCK w... Gdy_nia PRZEWSPANIAŁE PANIE POŁOŻNE !!!!!(30.07- 02.08) (1) Chciałam zdementować plotki dotyczące złego personelu a dokładnie Pań... MAMA TOMECZKA :) od 01.01.2010 opłaty dla rodziców!!! (5) Od 01.01.2010 wprowadzono przepis, który każe rodzicom, którzy zostają z... A IZBA PRZYJĘĆ (2) Do szpitala męża skierowała lekarz z pogotowia- było podejrzenie zawału, Maż... Agnieszka Kamola Podziękowanie (1) Mój pobyt w oddziale Neurologii w lipcu b.r. utwierdził mnie w przekonaniu,... Barbara. S. Rejestracja, obsługa i ginekolog (1) Koszmar! Na rejestracje telefoniczą trzeba czekać godzinami, a czasami... Pacjentka Oddział Intensywnej Terapii dla dorosłych (1) Serdeczne podziękowania dla miłego i profesjonalnego zespołu... Gabrysia M Badania diagnostyczne - oddział VII (1) Byliśmy z synkiem na diagnostyce pod kątem alergii i astmy na oddziale VII. Z... mama małego pacjenta ginekolog i dentysta (1) jakiś czas temu miałam zakażenie zęba wywołane niewłaściwym ulokowaniem... zlikwidowaćStudencki Polscy lekarze to nasza chluba (1) CHIRURDZY POD CZUJNYM OKIEM PROF.TO NIE CHIRURGZY A WIRTUOZI SZPILA P.C.K.... ZD oddzial ginekologiczny (1) spedzialam na oddziale ginekologicznym ponad tydzien i powiem szczerze ze tak... Ania rejstracja i obsługa (1) Witam.Jestem zawsze mile obsłużony przez Panie z Rejestracji Przychodni moim... Marek Warto tu rodzić (1) Wspaniała opieka przed, w trakcie i po porodzie! Panie położne bardzo... marta moja mama zmarła przez kompletny brak opieki i niedouczony personel (1) uwaga na nocną zmianę na internie 1. W nocy z 28 na 29 czerwca 2013. 28 w... zrozpaczony