..... (1) Mimo wyników badań krwi i usg wyraźnie wskazujących na zapalenie wyrostka,... W mile zaskoczony (1) tyle się mówi o słabościach polskiej służby zdrowia, że ostatnio będąc... Piotr O oddział ginekologiczny (2) Na oddziale ginekologicznym przebywałam 5 dni ( zagrożenie przedwczesnego... marianna
chirurgia (1) Miałam usunięta tarczycę w tym szpitalu, jestem zdumiona życzliwa i... zadowolona pacjentka szpital oddział ortopedia (2) Tak to prawda ze szpital miejski wgdyni jest najgorszym szpitalem , lekarze... ZONA PACJENTA podziekowanie za pomoc i profesjonalna opiekę nad Mamą (1) Upłyneło już trochę czasu od dnia kiedy poprosiłam o pomoc mojej cierpiącej i... ES ortopedia (1) Lipę ze mną odwalili Złamania tylko usztywniają bez nastawiania i kości cię... tb PORÓD W REDŁOWIE (22) W SIERPNIU URODZILA ŚLICZNEGO CHLOPCA.DZIEKUJE POŁOŻNYM ZA CIERPLIWOŚĆ I... MADA ginekologia polecam (1) Bardzo dziękuję całemu personalowi za troskę, wyrozumiałość i serdeczną... Zosia z Częstochowy Porodowka 11 07 2013 (1) Co tu pisać więcej jesteśmy bardzo zadowoleni z całego pobytu w szpitalu. 4... Mariusz_Prezes Tragedia (2) Nie wierzę,że to jest szpital, tym powinien zająć się sanepid - bród smród i... Bernadeta Świetni chirurdzy! (1) Witam, Miesiąc temu miałam usuwaną tarczycę właśnie w MSW. Operował mnie... pacjentka Barbara - opinia (1) obsługa szpitalna średnia, leżałam tam 6 dni a jedzenie jeszcze gorsze... Barbara pseudo lekarz gosk (6) Masakra. Przyszłam z dzieckiem do niej, bo moja lekarka była na urlopie.... rejestracja telefoniczna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2) przez trzy dni chciałem się dodzwonić na stomatologie ale jest to niemożliwe... Zły pacjet Oddział pediatryczny (2) Córka wylądowała na tym oddziale 2 razy - w kwietniu 2011 i w kwietniu 2012.... Paula WIELKI POZYTYW (1) Usłyszawszy kilka bardzo niepochlebnych opinii na temat porodówki w Redłowie,... Asia ZOL (1) Witam. Moja Mama przez jakiś czas była w tym szpitalu i NAPRAWDĘ uratowało... Piotr L. Zakład Opiekuńczo - Leczniczy (1) Moja babcia już od dłuższego czasu znajduje się w tym zakładzie. Personel... Asia Ginekologia to porażka. (1) Oddział ginekologiczny i pracujący tam ludzie to nieporozumienie. Poroniłam w... Janina