SOR to wielki skandal (2) Moja żona chorowała na raka trzustki. Miała protezę dróg żółciowych. Po 3... roman Elżbieta - opinia (2) mój pobyt 1-dniowy na oddziale gin.-poł był traumatycznym, upokarzającym... Elżbieta Porodówka Zaspa - cała prawda (4) Witam serdecznie. Jestem świeżo upieczonym tatusiem. W połowie miesiąca... Jasiu.
ODDZIAŁ INTENSYWNEJ TERAPII NOWORODKA (3) Nasz Synek przyszedł na świat w 25 tygodniu ciąży w szpitalu na Zaspie.... Mama Cyprianka Fatalna obsługa (1) Odwiozłam męża z bólem pleców na SOR.Pielęgniarka zapytała czy mamy... Pacjent SOR 19.03.2014 (1) Dziekuje bardzo Pani Doktor Kasi (niestety nie pamietam nazwiska... Iwona Lang Pacjent (1) Przebywalem w szpitalu specjalistycznym Przebywalem w szpitalu... Bohdan Szulikowski Dyzur okulistyczny (1) Totalne dno. Po 1,5 godz oczekiwania odsypaja małego pacjenta na inny duzyr,... Marta Oddział położniczy (1) Miałam cięcie cesarskie w szpitalu w Redłowie i jestem bardzo zadowolona.... monika Mile zaskoczona pacjentka . (1) Pierwszy kontakt z lekarzem na izbie przyjęć po może 10 minutach czekania... pacjentka Mswia Tomasz Oseka (1) Dr Tomasz Oseka - Profesjonlaista , nic dodac nic ujac. Miałem wykrytego raka... Roman Bardzo zadowoleni rodzice (1) Bardzo serdecznie dziękujemy za opiekę nad naszym 2-miesięcznym synkiem!... Piotr Pediatria (1) Byłam z dzieckiem na oddziale dziecięcym i naprawde super opieka, czysto... Ania Podziękowania (1) Składam serdeczne podziękowania dla oddziału chirurgi ogólnej , Ordynatorowi... Eugeniusz Kościelski Szczęśliwa Mama (1) To moja trzecia Przyjemność korzystania z opieki tego Szpitala. Dzięki... latte Serdeczne podziękowania... (1) Mieszkam pod Warszawą.Do szpitala im Sw.Wojciecha w Gd-Zaspie trafiłam,,... Danusia pewna pani doktor laryngolog (7) Nie pamiętam dokładnie jak ta pani się nazywa, w każdym razie przyjmuje w... Ania poiytfgb - opinia (1) brak zainteresowania ze strony obsługi, chorobe nalezy zdiagnozowac samemu bo... poiytfgb Bezpieczny przystanek (2) Drodzy czytelnicy, w Święto Pracy zamiast odpoczywać , ciężko pracowałam,... Sylwia Joanna - opinia (1) Jestem po zabiegu na oddziale ginekologiczno-onkologicznym - profesjonalizm w... Joanna