Gorąco POLECAM Oddział POŁOŻNICZY (1) Witam w dniu 05.06.2012 rodziłam swoje pierwsze dziecko w SZpitalu... Sabina Dla tego szpitala stanowcze -NIE !!! (1) W 2004 roku zostałam przyjęta na oddział onkologiczny z guzem za uchem miałam... Anonim Zapalenie otrzewnej i rozwalonego wyrostka na chirugii dziecięcej operują laparoskopem ! (1) Kompromitacja chirurga, który skomplikowany przypadek wyrostka robaczkowego... Wiesław Rokicki
Oddział Pediatryczny (1) NIKOMU nie polecam tego oddziału a nawet przestrzegam!!! - lekarze nie... MAMA ortopedia (1) Właśnie wróciłam ze szpitala oddział ortopedia byłam tam już trzeci raz... BARBARA położnictwo... (1) wszystko perfekcyjnie, dziecko przyszło na świat :-) .... potem poziom to... tatuś Podziękowania dla pań pielęgniarek z OIT dla dorosłych. (1) Miesiąc temu mama moja przebywała na OIT z powodu ciężkiej niewydolności... Dominika K oddział patologii ciąży (4) Trafilam tam z silnym bólem w plecach oraz infekcja górnych dróg oddechowych... nick słaby oddzial polozniczy w gdyni- nie radze tam byc... (1) nie polecam maria Ginekogia - proszę brać przykład z oddziału (1) Przebywałam na oddziale ginekologii 7 dni. Pacjent czuje się tutaj... Joanna O-S Koszmar... (3) horror,nie spodziewałem się takiego pobytu w szpitalu. Jednak opinie... Były pacjent Dramat (4) Najgorszy szpital, z jakim miałam do czynienia. Najbardziej uderzyło mnie... Maja opinia (2) miałam "okazję " skorzystać z opieki medycznej chirurga - złamałam stopę ,... Barbara nieprzyjemne pielegniarki (2) Jezeli chodzi o podejscie lekarzy do pacjetow to nie mam zadnych zastrzezen.... Kasia GORĄCO POLECAM! (1) 06.02.12 urodziłam w Szpitalu Wojewódzkim swojego pierwszego synka Antosia.... Eliza Rogalska Barzo miłe wspomnienia z porodowki! (1) Mimo,ze wczesniej mialam okazje korzystac z usg redlowskiego szpitala( bylam... kk mięsny nie miejski rzeznicy nie lekarze (1) po wywiadzie stwierdzono u mnie epilepsje (padaczke) mimo ze wyniki badan pod... pacjentka UWAGA KOBIETY RODZĄCE !!! (1) W imię reguły umieszczonej na stronie szpitala "Bezpieczny pacjent bezpieczny... FRIDA Trudno bym polecał komuś pobyt w szpitalu.. (1) ..ale jeśli trzeba, to tylko do MSWiA. W czerwcu 2011 zacząłem cierpieć na... Michał UWAGA NA SZPITAL PCK W REDŁOWIE (3) czesc.PISZE NA TEMAT TEGO SZPITALA BO OBIECAŁAM SOBIE ZE JAK TYLKO Z TAMTAD... mamajasia