hahahaha (2) czemu blokujeci watki szakal Skandal i brak profesjonalizmu chirurga-urologa dziecęcego (2) Przestrzegam przed korzystaniem z usług oddziału chirurgi dziecięcej.Ogólny... Ewa Pobyt matki z dzieckiem (1) Za miesiąc moja 2-letnia córka ma zabieg w Szpitalu Wojewódzkim w Gdańsku na... krystjarmul16
świetna porodówka i położnictwo (1) długo się zastanawiałam nad wyborem szpitala w którym urodzę swoje pierwsze... bees PORÓD NA ZASPIE - SERDECZNE PODZIĘKOWANIA DLA SIÓSTR Z ODDZIAŁU POŁOŻNICZEGO (1) Serdeczne podziękowania dla Wszystkich Sióstr , które miały dyżury w terminie... Pacjentka z pokoju nr 4 Masakra (1) Nie polecam ! Ostatnio Byłam u Stomatologa ! Pani spóźniła się 45 min.... M Poród (1) W lutym 2011 rodziłam syna w redłowie i o opiece nie moge powiedziec złego... Basia laryngolog (2) Dziękuję bardzo za szybki i prawie bez płaczu dziecka zabieg podcięcia... Aga SYLA - opinia (1) Trafiam do szpitala 16.06.2012 to była moja pierwsza ciąża to był już 41Tc... SYLA PORODÓWKA (2) polecam wszystkim paniom ten oddział , warto skorzystać z profesjonalnej... Agnieszka Okropny szpital (1) Okropni ludzie.Znieczulica,obojętność.Rodzina czuwająca przy łóżku... Anna Jedrzejewska ODDZIAŁ GINEKOLOGI (1) Bardzo jestem zadowolona i wdzięczna całemu personelowi oddziału ginekologii... Maria Duda Odział Kliniczny Chirurgii Ręki (1) Chcielibyśmy tą drogą serdecznie podziękować Panu Ordynatorowi Maciejowi... Tadeusz Rapciak Agata Wąchalska (7) Świetna lekarka, empatyczna, z sercem i wielką intuicją. Jest dociekliwa i... domikadarek Pediatria na 6 (3) Bylam ostatnio z mala corcia na oddziale pediatrii. B. szybko postawili... Marta Gorąco POLECAM Oddział POŁOŻNICZY (1) Witam w dniu 05.06.2012 rodziłam swoje pierwsze dziecko w SZpitalu... Sabina Dla tego szpitala stanowcze -NIE !!! (1) W 2004 roku zostałam przyjęta na oddział onkologiczny z guzem za uchem miałam... Anonim Zapalenie otrzewnej i rozwalonego wyrostka na chirugii dziecięcej operują laparoskopem ! (1) Kompromitacja chirurga, który skomplikowany przypadek wyrostka robaczkowego... Wiesław Rokicki Oddział Pediatryczny (1) NIKOMU nie polecam tego oddziału a nawet przestrzegam!!! - lekarze nie... MAMA ortopedia (1) Właśnie wróciłam ze szpitala oddział ortopedia byłam tam już trzeci raz... BARBARA