Ortopedia C (4) Polecam ten szpital!!! Leżałem tam na ortopedii C. Miałem operację... raf512 masakra!!!! (5) zarejestrować się telefonicznie to niemalże cud!!!, można parę godzin wisieć... niezadowolona szpital studencki (4) dziękuję bardzo całemu oddziałowi wewnętrzemu za opiekę nad moim tatą, z tak... córka
NIedziela...problem z okiem (1) NIe mogłem się dopchać do specjalisty a miałem schorzenie które atakowało... Marunia Starszy Pan Laryngolog (3) Wczoraj wieczorem moja żona wyladowała na Majewskich z potwornym bólem... Niezadowolony z Laryngologa ocena mojego pobytu na oddziale wewnętrznym i kardiologicznym (1) Na w\w oddziałach spotkałam się z fachową i serdeczną opieką lekarzy jak... Alicja Gogołkiewicz Tragedia (1) Tragedia pod każdym względem. Najpierw rejestracja - nie sposób się... Klimas niron - opinia (1) Pani w rejestracji bardzo niemiła. Szpital wygląda tragicznie, w toalecie... niron dziekuje serdecznie Oddziałowi Intensywnej Terapii (1) w tym miejscu chciałabym serdecznie podziekować całemu Oddzialowi... córka Polepszyło się i polecam wszystkim ciężarnym! (2) Witam, kilka dni temu rodziłam w Redłowie. Miałam pewne obawy, jak to... Aneta Groteskowa przychodnia (1) Potwierdzam powyższe negatywne komentarze, szczególnie o systemie... Rastoi Ordynator Ortopedii - POLECAM! (1) Witam. Moja dobra opinia jest tylko dzięki Ordynatorowi ortopedii , jest to... Paulina Opinia ogólna. (1) Rejestracja to tragedia. Panie są strasznie niemiłe, stwarzają problemy.... LadyCroft GINEKOLOGIA-POLECAM (1) JESTEM BARDZO ZADOWOLONA,LEKARZE MILI,PROFESJONALNI,PIELĘGNIARKI TEŻ BEZ... IZABELA Izba Przyjęć- MASAKRA (1) Moja mama z podejrzeniem zawalu spedzila tam prawie 8 godz! Skandal. Nawet... Ania Ortopedia (2) Polecam ten szpital, jeżeli chodzi o ortopedię. Lekarze mili i profesjonalni... pacjentka SOR na Zaspie (1) Skorzystalam w święta z pomocy soru, bardzo dziękuję pani lek. med. Szul za... piguła great (3) Małe uwagi dla tych co za dużo narzekają : 1) Jeśli od poniedziałku do... nema ODDZIAŁ GINEKOLOGII (3) Na tym oddziale pracują "PIELEGNIARKI Z PIEKŁA RODEM". Lerząc parę dni na... była pacjentka POŁOŻNICTWO PIERWSZA KLASA !!! (2) Przebywałam na oddziale położniczym od 31.10.2011 do 3.11.2011 (urodziłam... Małgosia i Michałek