Polecam wszystkim (1) Dziękuję doktorom Jackowi Reszetowowi i Tomaszowi Osęce oraz wszystkim,... Joanna Przyjęcie do porodu koszmar (2) byłam wczoraj w szpitalu bo skórcze mam i to cały czas mnie trzymają ale... zdenerwowana polecam wszystkim (1) Zostałem przyjęty na oddział chirurgii 17.03.2011, spotkałem się z bardzo... katani
Ortopedia (1) Wśród tylu negatywnych opinii ja dodam swój "pozytywny" głos. Otóż 24 maja... Jagoda GORĄCO POLECAM!! (1) jeśli jakaś przyszła mama zastanawia się, który szpital wybrać, żeby urodzić... gosieniaok ODZIAŁ CHIRURGII ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! (1) pod koniec marca byłam w szpitalu na zabiegu usunięcia fragmentów tarczycy,... Monika S. NIGDY WIĘCEJ W TYM SZPITALU!!! BARDZO NIE POLECAM!!! (2) W zeszłym tygodniu byłem w szpitalu na zaspie z silnymi bólami głowy. Miałem... Zdzisław porodówka, odział położniczy (1) BARDZO GORĄCO POLECAM!!! 25 kwietnia urodziłam blizniaczki. Cudowna Pani... mama blizniaczek podziękowanie dla prof.Emericha, dr Dębniaka (3) Składam ogromne podziękowanie za pomoc w leczeniu mojej,niestety niedawno... a.rydz-kozłowska Tragiczna obsluga Pań pierwszego kontaktu-REJESTRACJA (3) Najbardziej stresujący i nieprzyjemny etap do przebrnięcia jeśli chodzi o... BG Oddział Chirurgii Dziecięcej - tragedia, spychologia, amatorstwo (2) Moje dziecko zostało przyjęte na ten oddział w celu wykonania zabiegu... siomek Oddział Otolaryngologiczny (1) Kiedy dowiedziałam się, że mam do usunięcia polipy nosa nie wiedziałam na... Agnieszka Lendasz Patologia ciąży i porodówka (4) Bardzo polecam szpital na Zaspie! 2 razy po 2 miesiące leżałam tam na... Anna Małgorzata - opinia (1) Byłam pacjętką oddziału chirurgicznego-operacja pęcherzyka żółciowego.Bardzo... Małgorzata Polecam (2) Byłam na tym oddziale wielokrotnie. Od 1995 do 2003 roku byłam 19 razy. Po... Andziuch iza - opinia (1) na prawdę się poprawiło w tym szpitalu, jeszcze dziesięć lat temu moja opinia... iza Szukam znajomch. (1) Bylem tam w latach 2003-2004. Swietny szpital i ludzie . Mialem tam dwie... Marcin B E.BRYLOWSKA - opinia (1) POLECAM TEN SZPITAL W 100 % MOJA PIERWSZA WIZYTA W TYM SZPITALU 30.01.2011.R... E.BRYLOWSKA ODDZIAŁ CHIRURGII (1) 7.03.2011 zostałem zoperowany przez dr Chybickiego. Było to wycięcie żołądka.... Michał ... (4) opłata za wjazd na teren szpitala. W poniedzialek odbierałem matke ze... wrc78