Sale na oddz.III do remontu (2) Po długim pobycie na oddziale III - zakaźnym mogę stwierdzić że opieka jest... Romuald Makarewicz Dr. K.- hepatolog (3) Choruję na zapalenie wątroby typu B i zostałam skierowana do dr. K. Jestem... DDHD oddział położniczy (1) Pragnę serdecznie podziękowac za przyjęcie na świat mojego synka Oliwiera.... Monika
szpital (1) Nie wyobrażam sobie abym kiedykolwiek mając skierowanie do szpitala trafila... Ania nie mile wspominam pobyt w tej placówce (1) Rodziłam w październiku wcześniaka. Miałam nacinane krocze i mimo to popekała... Sylwia Poradnia okulistyczna (2) Rewelacyjna opieka Pani Doktor oraz pielegniarki. Po zwiedzeniu wszystkich... karcia Operacja guza mózgu (1) 2 listopada zabrało mnie pogotowie do Szpitala w Gdynii. Bardzo szybko... Zbyszek OPINIA (1) Witam Państwa! Początkiem nowego roku idę na operację stawów... Rafał Profesjonalne amputacje (2) Podczas mojego miesięcznego pobytu na Odziale Ortopedii Amputowano dwie... Ryszard Puzyrewski całkiem ok,poza wyjątkami (2) Na pewno świetne lekarki,pielęgniarki w większości też-jednak jest kilka pań... mama Jasia Porodowka (1) Mój poród odbierała położna Aleksandra, której chciałam serdecznie... J.J Oddział Chrirurgii Onkologicznej Szpitala Morskiego w Gdyni (2) Doskonały zespół lekarski - chirurdzy z najwyższej półki. Podejście do... grazyna007 Oddział Urologii (2) Przeszedłem najcięższy zabieg jaki wykonuje się na tym oddziale. Leżałem 13... Adam Nie polecam (1) Odradzam wszystkim korzystanie z tego szpitala, a zwłaszcza z ortopedów... mucha Paranoja (2) Z moim 20 miesięcznym synem trafiłam na oddział chirurgii dziecięcej by... M... chirurgia dorosłych (1) Przebywałem na oddziale chirurgii ogólnej w dniach od 8.11-10.11.2011 i... leszek Macioszczyk ja, intruz (3) dzisiaj zgłosiłam się na umówione ktg, przyjechałam z mężem i czekamy przy... g.k. poród w PCK (3) Dwa tygodnie temu urodziłam synka w szpitalu PCK w Gdyni. Jestem zachwycona... Karolina Oddzial ginekologiczny (1) Bardzo dziekuje wszytkim lekarzom i polożnym zajmującymi się mną w czasie... Asia Oddział Pediatryczny (1) Korzystałam z synem z opieki w ciągu jednej nocy ale opinię mogę wystawić z... Isia