mika - opinia (1) ten szpital spada na dno Myślałam, że epoka średniowiecza minęła ale niestety... mika ORTOPEDA:MAREK RACŁAWSKI (1) Judym naszych czasów ~pacjent Podziękowanie (1) Byłem w ostatnią sobotę z dzieckiem w szpitalu wojewódzkim. Otrzymałem... Jacek
NIEEEE POLECAM!!! (1) SYF, BRUD I CHAMSKIE POLOZNE..... MATOR Otolaryngologia - polecam! (2) Serdecznie dziękuję dr. Kwiecińskiemu za sprawnie przeprowadzoną operację... Małgorzata Kobiela Personel: PROFESJONALNY, Warunki bytowe: DRAMAT (1) Personel: PROFESJONALNY, Warunki bytowe: DRAMAT Wymieniając plusy: bardzo... mima Pogotowie Chirurgiczne WYSTZREGAĆ SIĘ Dr K. S. (4) TO BYŁA KPINA. 07.09 br. ok. godz. 22 zjawiłam się w poczekalni pogotowia... Była pacjentka Gorące pozdrowienia dla lekarzy i pielęgniarek z oddziału VIII (obserwacyjno-zakaźny) (1) Serdecznie pozdrawiamy i dziękujemy za uśmiech i fachową opiekę! Tymonek i... mama_miłoszka Fantastyczny szpital (1) Jedyny chyba szpital, gdzie, bez skierowania z urazami przyjmuje. Swietna... Barbara DUŻE TAK!! (2) W szpitalu PCK urodziłam pięć tygodni temu córeczkę. Choć przyszłam tylko na... Mika Chirurgia (2) Jestem po laparoskopi pecherzyka zolciowego,bardzo mila obsluga pielegniarek... madzia Serdecznie dziękuje Pani Doktor Magdalenie Lenczowskiej- Wężyk (3) Chciałabym bardzo serdecznie podziękować Pani Doktor Lenczowskiej-... Katarzyna PORÓD (2) A własnie dzis w nocy urodziła sie moja córeczka. I powiem tak: Jestem bardzo... Piotr opinia po zabiegu (1) W styczniu miałem zbieg usunięcia pęcherzyka żółciowego.Na tym oddziale... Witold ORTOPEDIA "C" (1) Bardzo serdecznie dziekuje za opieke ,fachowe i zetelne podejscie do pacjenta... Krzysiek Leonard Szymański pacjent chirurgii (1) Od pierwszej chwili wejścia na oddział daje odczuć się ciepło obsługi. Nie... Leonard Szymański Poród (1) 27.07.2010 urodziłam w tym szpitalu swojego pierwszego synka. Długo... EJO podziękowania dla oddziału V (2) na oddział trafiłam z podejrzeniem zakażenia układu moczowego u mojego 2... Natalia i Karolek Pozytywna ocena oddziału (1) Los sprawił,że miałam smutną okazję skorzystać z usług oddziału... te-si Wieje obłudą!!! (3) Otworzyłam stronę szpitała, bo chciałam na większym forum napisać, że oddział... ktoś