Ortopedia- nie polecam!!!! (1) Moja babcia dostała skierowana na oddział od lekarza ortopedii na zabieg... rozczarowana porodówka (1) Zdecydowanie polecam,wykwalifikowana kadra lekarska, położne super, w... Asia Stomatologia - dr. Dorota Skorkowska (1) Bardzo cenię sobie tutejszą poradnię stomatologiczną za obecność Pani Doktor.... Studentka
Podziękowania (4) Serdecznie dziękuje Panom Ratownikom za profesjonalne podejście do pacjenta i... Malwina0007 Serdecznie dziękuję! (1) Pragnę z całego serca podziękować wyjątkowo sympatycznemu lekarzowi ze... Dominika L. PRL (1) Szpitalw gdańsku posiada monopol na robienie badań do licencji POF które są... niezadowolony Oddział ratunkowy (4) Ten oddział to katastrofa, koszmar, długi czas oczekiwania, żadnego... Klaudiusz system rejestracji (6) dzisiaj próbowałam się zarejestrować do lekarza POZ. Niestety nie udało mi... KK POLECAM PORÓD w tym szpitalu !!! (4) Mimo, iż od porodu minął już ponad rok to i tak doskonale pamiętam każda... mama Oddział chirurgii (2) Mój mąż leżał tam ponad tydzień. musiał dwukrotnie przyjechać na SOR aby go... Maja Łazińska KOSZMAR! (2) Ja się zgadzam absolutnie z negatywnymi komentarzami! Dostać się na oddział... Basia Rejestracja...to jakis koszmar!!! (1) Przeczytałem właśnie kilka opinii w czasie próby telefonicznego połączenia z... Robert nie polecam lekarzy na VII oddziale alergologii!!! (3) Witam, byliśmy z 2,5letnim synkiem na VII oddz. alergologii z AZS, oraz z... malutka79 totatlna olewka! (1) Miałam krwotok zadzoniliam po karetke i jedna ul. karetka jechala 9min ,gdy... Pacjentka Świetni fachowcy (1) Po raz kolejny trafiłam z 2,5 miesięczną córeczką obciążoną licznymi wadami... Asia TRAGEDIA PRZESTRZEGAM!! (1) miałam skierowanie na cesarskie cięcie, połozenie miednicowe (pierwsza ciąża)... zawiedziona Podziękowanie za sprawnie przeprowdzony zabieg usunięcia woreczka żółciowego (6) Pięknie dziękuję Panu Ordynatorowi Oddziału Profesorowi DOBOSZ za osobiście... Henryk Paszkiewicz chirurgia ogólna (1) miałem operację żołądka zostało mi wycięte 2/3 ,pękły mi wrzody.Operacja... Ryszard Kozakowski Takie zachowanie pielęgniarek to już szczyt hamstwa !!! (5) Jak można być takimi ludzmi jak pielęgniarki V oddziału na zmianie nocnej... Wkur.... bardzo klient dziekuje personelowi patologi ciazy i oiom noworodka (3) Bardzo polecam szpital na Zaspie! 31 12 2010 miałam cesarkie a poporodzie... EWA I CORKA WIKTORIA