oddział chirurgi (1) gorąco i z calego serca polecam panie pielęgniarki miłe i upszejme .Miałam... Arleta SKANDALICZNE ZACHOWANIE LEKARZA (2) Miałam umówiona wizyte u chirurga dr.G. ,po wejściu do jego gabinetu zastałam... Agata podziękowanie (1) Serdecznie dziękuję calej ekipie z izby przyjęć - pokój nr 1- która zajmowala... Marzena
ja mam inne zdanie (2) Treść opinii: Ja jestem zadowolona Witam, 21go czerwca urodziłam w tej... Agnieszka SOR (1) Super obsługa szczególnie Pani pielęgniarka młoda, szczupła, czarna w... Anna odział ratunkowy (2) Pierwsze podejście do pacjeta oki,pytania co sie stało itp.itd,Pamietam panią... viola ortopedyczna izba przyjec (1) witam , ostatnio zmuszony byłem skorzystac z wizyty niestety w godzinach... Paweł Podziękowania dla Oddz. Chirurgii :) (2) Bardzo dziękuję p. dr. Tomaszowi Osęce za udany zabieg tarczycy i maleńką... Joanna Poród na zaspie (1) Witam chciałabym bardzo podziekować połoznym z patalogi ciąży jak i oddziału... mamuśka Naprawdę dobra opieka (1) Gdy byłam w ciąży odwiedziłam w tym szpitalu oddział patologii 3 razy i za... Szczęśliwa mama poród w redłowie (2) Jestem bardzo zadowolona z porodu w Redłowie. Duzo się nasłucham żeby tam... Ewelina SOR - moje doświadczenie oceniam bardzo pozytywnie (1) Zmuszona byłam skorzystać z nagłej pomocy aż trzykrotnie w ciągu dwóch dni.... Ewa W-J Skandaliczne podejście do ciężarnych nieubezpieczonych (1) Lekarka M.S. bardzo źle potraktowała moją żonę tylko za to że nie jest... Tomek rejestracja do dentysty (1) no jednym słowem MASAKRA!! rejestracja jest od 10-12, na 12 miałam... Aga TYLKO NIE CHIRURGIA 24H (2) miałam mały wypadek i pojechałam ok godz 2 w nocy do szpitala studenckiego !... zszokowana Karygodne zachowanie lekarzy!!!!!! (1) Odradzam wszystkim chcącym skorzystać z oddziału ratunkowego chirurgii i... anna Dot. Szpitaln.Oddziału Ratunk.- godz.16 ,25.12.2009-lekarz.dyż.Janusz T. (2) Doświadczony - wskazuje na to jego wiek, chirurg - nie chciał mnie badać... Małgorzata chirurgia kobieca -gorące podziekowania (1) W imieniu mojej Mamy chciałam serdecznie podziękować Lekarzom i Pielęgniarkom... anna Najgorsza placówka w jakiej byłem (1) Korzystam z różnych usług medycznych regularnie(lek. rodzinny, dermatolog,... Student Wiecznie brak miejsc dla kobiet po terminie (1) Cztery razy odmówiono przyjęcia małżonki na oddział patologii , dwa razy po... jarko