Bardzo przykra przygoda z doktorem P. A. (1) APELUJE do wszystkich osób aby nieszły do doktora PIOTRA ALCHIMOWICZA po... Iwetka laryngologia z zadartym nosem (1) Moje dwuletnie dziecko trafiło na oddział otolaryngologii w niedzielę z... Magdalena Dutczak Doktorze niech Pan zmieni pracę!!!! (6) Musiałam skorzystać z poradni...chirurgicznej ....niestety!Chirurg był bardzo... w szoku,że tak można
system rejestracji to jakaś porażka (3) Strasznie nie lubię tej przychodni ze względu na problemy z zarejestrowaniem... Agnieszka Świetny szpital (1) Wspaniali lekarze,przemiłe pielęgniarki i salowe.Chciałabym wyróżnić panią... Sandra W. MASAKRA!!! (4) dotyczy oddziału chirurgii!! nie polecam nikomu! od dzisiaj przy dowodzie... OBY ZDROWA Odział VI Rewelacja (1) Dziś moja córka stawiła się na planowe przyjęcie do szpitala na oddział VI-... AOkrój tomas - opinia (1) Nie polecam zbyztnio szpitala przez lekarzy głównych którzy zbyt długo... tomas polecam (1) bardzo polecam Marka, wspaniały lekarz i wspaniały znajomy do pogadania...... Emila OPERACJA NA DZIALE ORTOPEDI (1) Witam! Czekam w kolejce na operacje stawu kolanowego w szpitalu Marynarki... rafcio1253 Oddział wewnetrzny po lewej stronie chyba II (1) Bardzo dziekuję lekarzom i całemu personelowi oddziału wewnętrznegio II za... dzegan@wp.pl CUDOWNY LEKARZ I CZŁOWIEK!!!! (1) Pan dr.Osęka jest WSPANIAŁYM LEKARZEM I CZŁOWIEKIEM. Jestem przeszczęśliwa,... Gabriela Jachimowska OPINIA I OCENA DOTYCZY PORADNI ORTOPEDYCZNEJ (1) Jestem zażenowany jakością usług świadczonych przez lekarza ortopedę... zażenowany pacjent Oddział Chirurgiczny (1) Opiekował się mną P. Andrzej Babicki (chirurgia) jest to profesjonalista... Andrzej Oddział położniczy (1) SERDECZNIE POLECAM!!! 9 kwietnia urodziłam zdrowego synka. Oczywiście przed... Pacjentka Oddział Chirurgii - POLECAM!!! (1) Dziękuję doktorom Jackowi Reszetowowi i Tomaszowi Osęce oraz wszystkim,... Joanna Polecam wszystkim (1) Dziękuję doktorom Jackowi Reszetowowi i Tomaszowi Osęce oraz wszystkim,... Joanna Przyjęcie do porodu koszmar (2) byłam wczoraj w szpitalu bo skórcze mam i to cały czas mnie trzymają ale... zdenerwowana polecam wszystkim (1) Zostałem przyjęty na oddział chirurgii 17.03.2011, spotkałem się z bardzo... katani Ortopedia (1) Wśród tylu negatywnych opinii ja dodam swój "pozytywny" głos. Otóż 24 maja... Jagoda