Patologia ciąży (1) Niestety oddział patologi ciąży jest z powodu pielęgniarek masakryczny... B. ginekolog (1) Mam prośbę czy ktoś mógłby podpowiedziec ktory z ginekologow jest najlepszy... kaczorek ortopedia "C" (1) Z całego serca DZIĘKUJĘ całemu personelowi. Lekarze z powołania. Pielęgniarki... Pacjentka
przytulek dla pijaków i bezdomnych (4) przytułek dla bezdomnych Do szpitala trafiłam z ostrymi bólami brzucha... co... gdynianka DO HORROR NA SOR (2) A TY MYŚLISZ, ŻE LEKARZ, PIELĘGNIARKA CZY RATOWNIK TO WIELBŁĄDY: NIE JE NIE... RATOWNIK???????? opinia (1) Przez tydzień leżałam na patologii ciąży- lekarze i położne bardzo mili, ale... Mama poród rodzinny (3) Mój drugi poród w szpitalu na zaspie i mogę powiedzieć że rodzić warto tylko... Kate to byly czasy (2) mam 13 lat ale bylem tam juz 10 razy i za kazdym razem czulem sie tam... lukimp3 nie polecam (2) Poród w tym szpitalu to katastrofa. Młode położne są ok, ale te stare to już... Ania Podziękowania dla Dr Kondrackiej-Dajnowicz (1) Szczególne wyrazy szacunku dla bardzo cierpliwej i ciepłej osoby, Pani Doktor... młoda mama Czy w tym szpitalu jest endokrynolog? (2) Witam, jakiś czas temu pewien lekarz ( z zupełnie innego ośrodka) stwierdził... Basia oddział chirurgii (2) Jak najbardziej polecam oddział chirurgii, pełen profesjonalizm zarówno wśród... Czarna Wspaniała obsługa. (1) Trafiłam do tego szpitala z poronieniem.Bardzo się bałam bo nigdy wcześniej... Monika B.-K. Wizyta u lekarza rehabilitacji. (1) Od kilkunastu lat korzystam z zabiegów rehabilitacyjnych, na które kierował... Zawiedziona poród (2) Urodziłam synka 29 pazdziernika 2007 roku. Ciesze sie ze trafiłam do szpitala... Ania kama daga (1) Spaniały jest oddział położniczy i porodówka.pozdrawiam cały personel. kama daga pobyt na oddziale położniczym (2) czerwiec 2008: na oddziale położniczym brakuje łóżek, mamy z maluszkami leżą... Kubanka Opinia (1) W szpitalu przebywałam co prawda tylko dwa dni w ramach chirurgi jednego... ania Podziękowanie (1) Serdecznie dziękujemy za otoczenie opieką naszego synka Michałka. Zmuszeni... mama Michałka ginekologia (1) od kilku lat jestem pacjentką ginekologii i musze stwierdzić, że wizyty w... barbara