Porodówka (1) 28.03.2010 urodziłam (po raz drugi w tym szpitalu) córeczkę. I po raz drugi w... Edzia Postawili mnie na nogi! (1) Po poważnej traumie kręgosłupa i odbyciu niefortunnej "pseudo-kuracji" w... dyskopatia poród w listopadzie (4) TRAGEDIA!!!!! Przed porodem zastanawialam sie ktory szpital wybrac(wojewodzki... aga
pierwszy poród i kolejny też odbedzie się w PCK (1) w 2007 roku jako pierworódka trafiłam na porodówkę w nocy i owszem jedna... Aleksandra Raczyńska profesor Smoczynski (2) Bardzo polecam tego lekarza poniewaz to jest najlepszy specjalista od... Pacjent Porodówka, Oddział położniczy MASAKRA! (1) Nie polecam. Nawet nie chce mi się opisywac koszmaru jaki przeżyłam. Dla mnie... MM podziękowania;) (2) Chciała bym napisać kilka ciepłych słów na temat tego oddziału.A szczególnie... Ewa steinborn Tragedia!!! (2) Czas oczekiwania na przyjecie do pokoju nr. 1(tzw. izba przyjęc) to jest 2... d OIOM NOWORODKA (1) Zbliż się rok od dwu miesiecznego pobytu na tym oddziale. Chciałabym z tej... k.szczepankowska specjalista P.Dok.Smoczyński (1) Nie polecam tego Pana jest napewno dobrym specjalistą wkońcu ma na to... Mama monika - opinia (1) 10 marca urodziłam tam córeczkę przez cesarkę, personel bardzo miły, lekarze... monika Ortopedia (1) Mam problemy z biodrem. Musze miec wstawioną protezę stawu biodrowego.Teraz... Kamilka :) Duże zmiany (1) dobra opieka , profesjonalne podejście , uczuciowe ,życzliwe pielęgniarki z... Handzia Marzena - opinia (1) Byłam pacjentka patologii ciąży 28 dni i mogę powiedzieć ze opieka jest... Marzena porod 20.04.2008 (2) Piszę jako ojciec dziecka ktore tam się urodzilo.Odradzam ten szpital,nikogo... zawiedziony Oddział Chirurgiczny (1) Wspaniali lekarze, cudowne Panie pielegniarki. Jestem pod ogromnym wrażeniem... Jolanta Walaszkowska Małgorzata - opinia (2) Njlepszy lekarz w tej przychodni to PANI DR. B. G.. CUDOWNA OSOBA,... Małgorzata neurologia - podziękowanie za okazane serce (1) w imieniu całej Rodziny chcę podziękować Lekarzom i Pielęgniarkom za to, że... Bozena Czernin-Rutkowska Ze skręconej nogi zrobiły się naderwane wiązadła. (2) Ponad miesiąc temu, felernie wpadłam w małą dziurę, kostka strasznie mi... Skrzywdzona Podziękowania dla Oddziału Chirurgii Ogólnej :) (2) Chciałabym za pośrednictwem tej strony serdecznie podziękować dr Tomaszowi... B.