SOR (1) Mój mąż został przywieziony na oddział ratunkowy 20 listopada. Podejście... Ewa Szczepańska porod rodzinny (1) bardzo dziekuje pani poloznej na porodówce,niestety nieznam imienia,ale... renia podziękowanie (1) Pragnę podziękować za pod każdym względem satysfakcjonującą i profesjonalną... Ryszard Bach
LECH JAROSZ - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z pobytu na oddziale chirurgi tutejszego szpitala.... LECH JAROSZ dobry szpital (1) Trafilem tu z opuchlizna nog, od stop do pasa. Dobra, sympatyczna i... Frank operacja tarczycy (4) Jeśli operacja to tylko tam, kadra chirurgów na najwyższym poziomie, opieka... Alicja podziękowanie (1) dziękuję pani pracującej w budynku 26 w rejestracji na tomografię bardzo... dorota DLACZEGO PROFESJONALIŚCI WCZEŚNIE ODCHODZĄ NA EMERYTURĘ??? (1) PANIE PROFESORZE DLACZEGO PAN ODSZEDŁ???? ZMARTWIŁAM SIĘ BARDZO, TAKI... KRYSTYNA ludzkie podejście do pacjenta (1) bardzo dobre podejście do pacjenta Kilkakrotnie byłem już w szpitalu... dp Otolaryngologia - serdecznie polecam :) (1) Chodź po zabiegu ból jest niesamowity przy takim personelu o wszystkim sie... Ania K. wspaniała opieka (1) Byłam pacjentką szpitala na oddziale patologii ciąży. Strasznie się... Gosia cudowny oddział chirurgii (1) Polecam gorąco.Pełny profesjonalizm.Ordynator - fachowiec z pierwszej... D.A.Blok Porodówka-super.Ale to co się dzieje na położniczym to dramat (1) Na porodówce można całkiem za darmo mieć męża przy porodzie (dają stosowne... lolek Prof.Janusz Emerich - podziekowanie (3) Panie Profesorze odejscie Pana na emeryture z SPSK1 Oddz.Ginek.Onkolog. jest... rak jajnika-chora Porodówka,Położnictwo,oraz Ojom (1) w szpitalu w Redłowie rodziłam 20.09.2009.pord trwał 1 godzin,był ciężki ale... Ewelina Prof.J.Emerich (1) Jestem zrozpaczona, dowiedzialam sie, ze profesor J. Emerich przeszedl na... chora r.j. Tragedia kobiet z rakiem jajnika po odejsciu z SPSK1 prof.J.Emericha (1) Prof.J.Emerich, byl ostatnia "deska ratunku" dla kobie z zaawansowanym rakiem... gosc Chrurgia (2) Szpital studencki jest fantastyczny, są sympatyczni lekarze...którzy naprawde... Dariaa bezdech nocny (1) Jestem mije zaskoczona czystością obsługą,lekarze i pielęgniarki z sercem... Ewa Stadnicka Poród (1) Pod koniec sierpnia urodziłam właśnie w tym szpitalu moją córeczkę. Z powodu... Kasia