podziekowania (1) Dziękuję serdecznie doktorowi Michałowi Schinwelskiemu za miłe potraktowanie... Ewa Zdanowska podziękowanie (1) W imieniu mojego taty R.Ryśnik swoim własnym i całej rodziny pragnę... Ryśnik Ryszard izba przyjec- tragedia (2) dwa dni temu trafilismy tam z moim wujkiem, czolgajcym sie z bolu na izbe... kobieta
ginekologia (1) Byłam pacjentką na ginekologii, opieka medyczna super, pielęgniarki są... chora Ratowanie życia (1) Dr Liczbik uratował moje życie. Brak odpowiednich słów, by podziękować za... K. Sredeczne podziękowania! (1) W imieniu mojej Mamy - I. Wenerskiej oraz swoim własnym gorąco dziękuję Pani... M.Dyrcz Neurologia dr Sołtan (1) Wspaniała opieka lekarska i pielęgniarska. Pani doktor Stomma, która... Jarosław Kwiatkowski polecam (1) witam, korzystam z uslug polikliniki od 2002 roku, w 2003 bylam operowana... Natalia odział Neurologii (1) Byłem pacjentem leczonym w oddzale Neurologii w ostatnim miesiącu.... jan TEN SZPITAL TO SKANDAL-CHIRURGIA (1) Dnia 06.07.09 korzystałem z oddzialu chirurgicznego i jestem ogromnie... on Agnieszka - opinia (1) Ze względu na problemy zdrowotne leżałam na patologii ciąży i miałam... Agnieszka REJESTRACJA-TRAGEDIA!!!! HAMSKA OBSLUGA !!! (1) Wczoraj moja roczna coreczka dostala straszny atak kaszlu przy ktorym sie... mama PORÓD i POBYT z dzieckiem - TRAGEDIA!!! Zdecydowanie NIE polecam!!! (1) Zdecydowałam się na ten szpital ze wzg na pozytywne opinie. jak sie okazało -... m Fatalne podejście do pacjenta! (1) w kwietniu złamałam noge. Pojechałam do najblizszego szpitala którym był... Marta Ewa - opinia (1) 24 grudnia 2008 roku w Szpitalu Wojewódzkim przyszedł na świat mój ukochany... Ewa Oddział Dziecięcy (1) Byłam z moją Córeczką na oddziale dziecięcym i jestem BARDZO MIŁO... Beata t - opinia (1) schirurg na wieczornym dyrzuże okazał sie wyjątkowo niesympatyczna oobą. dał... t dyżur chirurgiczny (1) o mój BOŻE chroń nas i miej w swojej opiece!!!!!!! to co sie dzieje w... Przemek Panie Doktorze DZIEKUJEMY!!! (2) Bylam w tym szpitalu na oddziale ortopedi dzieciecej z moja 3 mies. córeczką... Ania Grażyna Chojnacka - opinia po zabiegu operacyjnym żylaków kończyn dolnych (1) Serdecznie dziękuję Pani doktor IWONIE SKWIERZ oraz całemu wspaniałemu... Grażyna Chojnacka