poród rodzinny (3) Mój drugi poród w szpitalu na zaspie i mogę powiedzieć że rodzić warto tylko... Kate to byly czasy (2) mam 13 lat ale bylem tam juz 10 razy i za kazdym razem czulem sie tam... lukimp3 nie polecam (2) Poród w tym szpitalu to katastrofa. Młode położne są ok, ale te stare to już... Ania
Podziękowania dla Dr Kondrackiej-Dajnowicz (1) Szczególne wyrazy szacunku dla bardzo cierpliwej i ciepłej osoby, Pani Doktor... młoda mama Czy w tym szpitalu jest endokrynolog? (2) Witam, jakiś czas temu pewien lekarz ( z zupełnie innego ośrodka) stwierdził... Basia oddział chirurgii (2) Jak najbardziej polecam oddział chirurgii, pełen profesjonalizm zarówno wśród... Czarna Wspaniała obsługa. (1) Trafiłam do tego szpitala z poronieniem.Bardzo się bałam bo nigdy wcześniej... Monika B.-K. Wizyta u lekarza rehabilitacji. (1) Od kilkunastu lat korzystam z zabiegów rehabilitacyjnych, na które kierował... Zawiedziona poród (2) Urodziłam synka 29 pazdziernika 2007 roku. Ciesze sie ze trafiłam do szpitala... Ania kama daga (1) Spaniały jest oddział położniczy i porodówka.pozdrawiam cały personel. kama daga pobyt na oddziale położniczym (2) czerwiec 2008: na oddziale położniczym brakuje łóżek, mamy z maluszkami leżą... Kubanka Opinia (1) W szpitalu przebywałam co prawda tylko dwa dni w ramach chirurgi jednego... ania Podziękowanie (1) Serdecznie dziękujemy za otoczenie opieką naszego synka Michałka. Zmuszeni... mama Michałka ginekologia (1) od kilku lat jestem pacjentką ginekologii i musze stwierdzić, że wizyty w... barbara Porodówka (1) 28.03.2010 urodziłam (po raz drugi w tym szpitalu) córeczkę. I po raz drugi w... Edzia Postawili mnie na nogi! (1) Po poważnej traumie kręgosłupa i odbyciu niefortunnej "pseudo-kuracji" w... dyskopatia poród w listopadzie (4) TRAGEDIA!!!!! Przed porodem zastanawialam sie ktory szpital wybrac(wojewodzki... aga pierwszy poród i kolejny też odbedzie się w PCK (1) w 2007 roku jako pierworódka trafiłam na porodówkę w nocy i owszem jedna... Aleksandra Raczyńska profesor Smoczynski (2) Bardzo polecam tego lekarza poniewaz to jest najlepszy specjalista od... Pacjent Porodówka, Oddział położniczy MASAKRA! (1) Nie polecam. Nawet nie chce mi się opisywac koszmaru jaki przeżyłam. Dla mnie... MM